2777
2789
عنوان

اعتیاد

688 بازدید | 53 پست

خانما کسی تو این سایت هستش که متوجه اعتیاد همسرش شده باشه. چجوری ثابتش کردین. زندگیتونو ترک کردین یا ادامه دادین. شوهرتون ترک کرد یا کارشو ادامه داد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک متوجه شدم.الانم داره ترک میکنه. عاشق خودشو زندگیمم. اون بهترین مرد دنیاست واسم.خدایش خیلیییی ...

چند وقته متوجه شدین. چجوری فهمیدین. به چی اعتیاد داره. بازم میتونین بهش اعتماد کنین 

چند وقته متوجه شدین. چجوری فهمیدین. به چی اعتیاد داره. بازم میتونین بهش اعتماد کنین 

حدود یک سالو نیمه پیش تو.جیبش تریاک پیدا کردم.

ترک کرد دوباره مصرف کرد.

اولش میگفت واسه من نیس واس دوستمه من فقط متادون مصرف میکنم منم گفتم باشه قبول ولی ترکش کن.ترک کرد دوباره رفت سمتش.

من عاااااااااشقشم.

من تنها کاریکه میتونم واسم انجام بدم اینه که کاریش نداشته باشم و زندگی ارامی رو واسش درست کنم.

من عاشقشم اون بدون من نمیتونه ترکش کنه .موندم تو زندگیم(البته اینم بگم من و شوهرم کلا زندگی خیلییی ارومی داریم کنار هم )

یعنی چی 

ینی اینکه اون الان تو ی چاه افتاده تو هم داری با اینکارات ک سنگ روش میندازی.

بیچاره خودش میدونه چ غلطی مرتکب شده فقط پیش شما اعتراف نمیکنه.

اون باید خودش بخاد ترک کنه.

بهش ثابت نکن ک معتاده

حدود یک سالو نیمه پیش تو.جیبش تریاک پیدا کردم. ترک کرد دوباره مصرف کرد. اولش میگفت واسه من نیس واس ...

اره منم اول تو جیبش قرص متادون پیدا کردم گفت مال دوستمه. ولی بعد ها اوضاع بدتر شد شروع کرد کشیدن. اون ادمی بود که پونزده سال سابقه پاکی داشت. نمیدونم واقعا چرا بازم شروع کرد. میبینمش اعصابم خورد میشه