2777
2789
عنوان

قیمت کیک تولد یک کیلویی جقده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71525 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسته به اینکه توو چه شهری زندگی میکنین قیمتا فرق داره

مثلا پارسال شهر ما کیلویی ۲۰ تومن بود

الان که دیگه همه چی گرون شده

معمولا شیرینی فروشیا کیکای آماده ی غیر سفارشی دارن یکی دوتا که بزرگتر باشه

اینجوری پول سفارشی بودنو دیگه نمیگیرن ازتون

حالا اگر بخواید مثلا نصف کیک وانیلی باشه نصفش تگرال،باز قیمتش کمی گرونتر میشه

یا اگر بخواید موز و گردوش بیشتر باشه باز گرونتر میشه

اگر بخوایید عکسم روش چاپ کنید دیگه ۱۵ تومنم بخاطر عکس میگیرن

خب من بخوام یکو نیم بخرم باید سی وسه بدم یا قیمت تزیین هم روش میاد؟!

ما سفارش دادیم باب اسفنجی درست کنن برا داداشم همون کیلویی۲۲حساب کرد۲کیلو بود

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
خب من بخوام یکو نیم بخرم باید سی وسه بدم یا قیمت تزیین هم روش میاد؟!

مگه تا حالا نخریدی. برو قنادی یه کیک انتخاب کن چشمی معلومه به چند نفر میرسه قیمتشم میگه همه کیک ها تزیین شدس و فقط اگه بخوای مینویسن برات تبریک تولد رو . اگه میخوای سفارش هم بدی زیر دو کیلو نیم سفارش نمیگیرن.

راستی ببخشید بعضی از حروف اشتباه مینویسم سمت راست کوشیم ضربه خورده حروفی که سمته راسته بعضیاش کارنمی ...

عزیزم بستگی به محل زندگیتون داره محل ما کیک خامه ای ۳۰ تا ۳۵ تومنه البته معروفه تو تهران ولی جاهای دیگه فکر کنم ۲۵ تا ۳۰ باشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️