2821
2789
عنوان

کمکم کنید

60 بازدید | 8 پست

سلام توروخدا به دادم برسید دیشب پسر ۱۳ماهه.ام پشت سر باباش رفت حموم منم اشپزخونه بود یه باردیدم صدای گریه اومدنگو پاش لیز خورده افتاد کف سرامیک حموم گریه یه کم سرش قرمز شد ولیبعدازاینکه شیرش دادم حالش خوب شد وبازی کرد.خیلی گریه کردم به حدی که الان چشمام دردمیکنه توروخدا چیزیش نشده؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چیزیش نشده ولی اگر نگرانی یه دکتر ببرش تا خیالت راحت بشه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
دکترچی ببرمش

عمومی ببر بگو برا سرش عکس بنویسه 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خیلی بدبختم بخدا ..تمام دلخوشیم ازاین دنیا پسرمه...تاخودصبح فقط نگاهش کردم اگه خدای نکرده عقب مانده ...

خودتو آزار نده عزیزم انشالله چیزی نیس گلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز