2777
2789
عنوان

بچه هااااا😤😤😟😟😫😫😫

110 بازدید | 10 پست

بچه ها واسه مقابله با اینکه شوهرمو از پای پی اس فر بلند کنم بدون دعوا لطفا راه کار بدید از صبح که بیدار میشه میشینه پای این وامونده تاااااااا شب اصلا هیییچ توجهای به من نداره😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖کار همیشگیشه. واقعا راهکار میخوام. خشونتی نه چون مرد بی جنبه ایه قاط میزنه. سیاست وارانه باشه راهکارتون😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام بازی کن😆😆😆😆والا ما باهم بازی میکنیم تازه کل کل هم میکنیم پدر شوهرم مشگه شما توو بازی از 100 تا دشمن بدتر میشین

ولی خوب مگه سر کار نمیره که از صبح تا شب پایه پی اسه؟

ولی اگه دوس نداری به نظرم یکم با لوسی برنامه دیگه ای بچین براش مثلا خوراکی اماده کن بیار یا فیلم دانلود کن بگو خیلی تعریف اینو شنیدم اگه یه موقع وقت کردی بیا باهم ببینیم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
کارش یه مدلیه اکثرا خونست

هی برنامه بچین واسش توو خونه فقط هرکار میکنی غر نزن یا گیر نده که حساس میشه بدتر میشه یا اگه فک میکنی ادمی هست که بتونی براش توضیح بدی تو وقتی که خیلی باهام خوبید و خوشحالید اینا که ایشالا همیشه باشید بهش بگو البته تاکید کن که با بازی مشکلی نداری فقط دلت تنگ میشه و اینا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

اب بریز توش 😎😎 دلت هم برای گرونیش نسوزه... نون شب که نیست

۴ بار که بخره خراب بشه خودش خسته میشه

گویا میگن جدیدا یه آپدیت هم براش بگیری، شرکت به خاطر تحریم ها قفلش میکنه و خلاص... بگو اپدیتش کن 🙄🙄