2777
2789
عنوان

هماتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر دختر فرق نداره ایشالا سالم وصالح باشه همون من دستشویی ایرانی میرم ببخشیدا ولی خیلی اذیت می ...

اگه نداريد از داروخونه از اين پلاستيكي هاش حتما بگير

چون حالا حالاها نياز داري حتي بعد زايمان

اگ میتونی یه هفته دیگه هم صبر کن بعد برو ..انشالله بچت صحیص و سالم باشه😍😍

دعا کن واسم چون من خیلی طول کشید تا حامله شدم خدایی نکرده اگه ازدستش بدم نابود میشم

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم
دعا کن واسم چون من خیلی طول کشید تا حامله شدم خدایی نکرده اگه ازدستش بدم نابود میشم

خدا نکنه عزیزم انشاالله که به حق این ماه میمونه..خودمنم بعد چهار سال شدم..وقتی هم باردار شدم هماتوم داشتم میگفتن تهدید به سقطه..هررررروز گریه میکردم ولی خدا خواست و موند 😍

خدا نکنه عزیزم انشاالله که به حق این ماه میمونه..خودمنم بعد چهار سال شدم..وقتی هم باردار شدم هماتوم ...

خواهر شورم اومده میگه چرااصلا نمیری بیرون گفتم استراحت داده گفت ععععع نمیتونی نگه داری ولی من با یه بارباردارشدم وهمه کار میکردم وبچم نیوفتاد انگارداشتم میمردم

خواهر شورم اومده میگه چرااصلا نمیری بیرون گفتم استراحت داده گفت ععععع نمیتونی نگه داری ولی من با یه ...

ولش  کن عزیزم اونو..هر چی دکتر گفت گوش کن ..استراحت کن...فعلا ببخشید نزدیکی نداشته باش شیاف هم استفاده کن  انشاالله ک رفع میشه گلمممم..بی خبر نزار دوستم 

ولش  کن عزیزم اونو..هر چی دکتر گفت گوش کن ..استراحت کن...فعلا ببخشید نزدیکی نداشته باش شیاف هم ...

چشم حتما یکشنبه سونو دارم ینی اگه بگه بچت سالمه انگار دنیارو بهم میدن 

من هم لکه بینی داشتم هم هماتوم

برا لکه بینی دکتر شیاف پروژسترون داد.البته من با شیاف یه هفته ای خوب شد لکه بینیم.گفتش هماتوم هم جذب میشه.چند روز پیش رفتم سونو هماتومی در کار نبود.خداروشکر بچه هم سالمه

خواهر شورم اومده میگه چرااصلا نمیری بیرون گفتم استراحت داده گفت ععععع نمیتونی نگه داری ولی من با یه ...

نمیترسن از اه زن باردار 😞

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
من هم لکه بینی داشتم هم هماتوم برا لکه بینی دکتر شیاف پروژسترون داد.البته من با شیاف یه هفته ای خوب ...

خداروشکر اما من لکه بینیم باشیاف اصلا تغییری نکرد

بچه ها واسم دعا کنید چون باوجود بچه خیلی از مشکلاتم مثل جدا کردن خونه ازمادرشوهرم حل میشه تروخدا دعا کنید بچمو سالم بغلم بگیرم

عزیزم ممکنه هم مشکل داشته باشه.برای من هربار توی بارداریم هماتوم بود که رشد جنین دچار مشکل میشد و ...

ببخشید اما باید همه احتمالات رو در نظر بگیری

برو دکتر سونو داپلر بده نمیدونم چند هفتته

ضمنا آزمایشهاب انعقادی بده.اگه دکترت گفت چیزی نیست یا اصرار کن یا برو دکتر دیگه.

دکتر هماتو باید بری

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812