2789
عنوان

پری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 46 پست
نا امید نشو دخترعمه ی منم شوهرش مشکل داشت 16 سال از ازدواجشون می گذشت هرررر روز بهتر از دیروز با هم ...

خدا رو شکر شانزده سال واقعا صبر میخاد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
حرامه خوردنش اینهمه غذای خوب 

عزیزم خدا خودش گفته چیزی که واسه درمان باشه حلاله و مصرفش موردی نداره 

شما فکر میکنی این همه قرص از چیزای حلال درست میشن واقعا؟😐

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=69540870]یه بار بیاید تهران ضعف اسپرم درمان داره دکتر دستجردی  متخصص زنان ،یکی از اشناهامون نزدیک چهل بو ...[/QUOTE

فک نکنم شوهرم بیاد دکتر اینجا رو به زور میره ولی هر روز از بچه حرف میزنه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
راستی یه چیزی میگم خواهشا بهم نخند و بقیه هم مسخره نکنن میگن واسه مردایی که ضعیفن بیضه ی گوسفند کباب ...

جانم دختر عموی من برای شوهرش خیلی استفاده کرد جواب نداد

عزیزم بس ناامید نباش.از هرچی الان بخوره سه ماه دیگه میشه اسپرمای قوی و سالم.ویتامین ای هم فوق العادس

قربونت فدات

جانم دختر عموی من برای شوهرش خیلی استفاده کرد جواب نداد

شاید شوهر اون مشکلش با مشکل شوهر تو فرق داشته باشه من دلیل علمیشو میدونم که میگم 

شما بری دکتر هم بهت میگه ولی بذار من واست توضیح بدم مشکل اسپرم یک نوع مشکل نیست چند نوعه باهم فرق میکنن 

مثلا :

1 کمیت اسپرم(یعنی تو هر میلی متر باید نمیدونم چند هزار تا اسپرم وجود داشته باشه اگه تعدادشون کم تر از اون حد باشه میگن اسپرم قوی هست ولی کمه)

2 اسپرم ناقص(یعنی اسپرم زیاده ولی کج و معوجن)

3اسپرم ضعیف(اسپرم ضعیف هم از نظر تعداد مشکلی نداره ولی ضعیفه)

و.... 

حالا من دقیقا اسم این نوع هارو به خاطر نمیارم و اسمشاو از خودم نوشتم ولی اصل مطلب همینه اسم مهم نیست 

مشکل اسپرم یه مرد دیگه شاید شبیه مشکل اسپرم شوهر شما نباشه 

اگه ضعیف باشه که با اینی که گفتم قوی میشه

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
شاید شوهر اون مشکلش با مشکل شوهر تو فرق داشته باشه من دلیل علمیشو میدونم که میگم  شما بری دکتر ...

مرسی عزیزم

عزيزم منم با اسپرم كم تحرك و مورفو يك درصد الان باردارم..قرص ولمن كانسپشن بخوره..هرروز كاسني..سياه دونه عسل..چايي زنجبيل و دارچين..با سونو روز تخمك گذازيتو مشخص كن همون چند روز اقدام كنين..قبلش روي بيضه يخ بذاره..بعدش نيم ساعت پاها بالا زير ت بالشت بزار..حالت اقدام داگي باشه دخول عميق ..مطمينا ماه ديگه بارداري 

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

دوست عزیزم امروز تو قفسه هام ، شیشه ای دیدم که یه شربت مثل شیره خرما بود که عید از ترکیه خریده بودیم که اونجا کلی بخاطر مقوی بودن ازش تعریف کردن.همسرم خرید.چند بار بیشتر نخورد امروز کنجکاو شدم ببینم چیه.چون زبان روش ترکی بود زدم گوگل ترجمه که فهمیدم خرنوب هست زدم اینترنت فهمیدم اسپرم سازه خیلی قوییه.همه نوشته بودن معجزه کرده.اسپرم هاشون از صفر به صد میلیون هم رسیده بود.شما هم حتما حتما برو از عطاری ها یا اگر کسی ترکیه هست برات بیاره.خودتم تو اینترنت جستجو کن به حرفم ایمان میاری

عزيزم منم با اسپرم كم تحرك و مورفو يك درصد الان باردارم..قرص ولمن كانسپشن بخوره..هرروز كاسني..سياه د ...

مرسی گلم فدات انشالله همیشه خوش باشی

دوست عزیزم امروز تو قفسه هام ، شیشه ای دیدم که یه شربت مثل شیره خرما بود که عید از ترکیه خریده بودیم ...

مرسی عزیزم فدات