2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

134 بازدید | 7 پست

دلم گرفته از همه مخصوصا شوهرم هر چی دلش خواست گفت دلم شکست نازکشیو عذرخاهیم بلد نیست سرم درد می‌کنه از بس اشک ریختم تو تنهاییم. سرد شدم نمی‌دونم چکار کنم همیشه سر چیزای الکی که واقعا اکثرا حق با کنه بحث می‌کنه توهین می‌کنه و چیزایی میگه که بدجوری بدلم میاد و بعدش اصلا عذر خواهی نمی‌کنه خیلی مغروره. بعدش من می‌مونم و حرفای عذاب آورش.... خستم خیلی خستم حتی دیگه انگیزه ندارم عکس‌العملی نشون بدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا مردا انقد درک ندارن  رو کسی که با همه اخلاقای گندشون میسازه با نداریشون نبودنشون و... خودشونو با حرفای نیش دار شوند خالی نکنن لااقل. یا اگه کردن بعدش غرور مسخرشونو کنار بزارن و یکمی ارومش کنن چقدر بی رحمانس

شوهر منم خیلی رو مخمه شاید تو یه ساعت چند دفعه حالم و بد کنه با حرفاش منم اول دهن به دهنش ميزاشتم الان فقط دو سه کلمه میگم ميرم یه اتاق دیگه به دقیقه نکشیده میاد منت کشی ولی چه فایده داره وقتی دلم و ميکشنه منت کشيشو میخوام چيکار