2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه میتونی یه توضیح بده  ارجاعمون نده به تاپیکهای دیگه از توانایی من خارجه😩

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اگه میتونی یه توضیح بده  ارجاعمون نده به تاپیکهای دیگه از توانایی من خارجه😩

سرم درد می‌کنه نمیتونم تایپ کنم خیلی ناراحتم بزن رو عکس خانمه کنار اسمم تاپیکهام میاد

از بچه ام نمیتونم دفاع ومحافظت کنم

از چه لحاظ نمیتونی دفاع یا محافظت کنی.   عزیزم بچه سه سال باید تو مهد شیطنت کنه. نه اینکه بره بشینه کلاس درس زبان. من که کلاس زبان میرفتم. یه دختر چهارساله اونجا بودمربی هر جلسه ازش میپرسید اندازه سنش تمرین میخواست. والا من استرس میگرفتم به جای اونا. . چند جلسه ام تو کلاس با بچه کوچیکا بودم.تا سطحم برسه به خانومایی  هم سن خودم که ترمشون از من بالاتر بود.  من اول میخواستم پسرمو خیلی زود کلاس زبان بذارم. ولی تصمیم گرفتم هشت سالگی به بعد بزارم.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
از چه لحاظ نمیتونی دفاع یا محافظت کنی.   عزیزم بچه سه سال باید تو مهد شیطنت کنه. نه اینکه ...

بچه ها هم سن خودشن حالت مهد داره تایم بازی داره مربی باهاشون بازی می‌کنه وشعر میخونه بچه ها اذیتش میکنن بعد جای این را هم جدا کردن رخاشگر شده خودش دوست داشت بره اما الان ...... تا پیکهام را خوندی

خیلی خودمو تو جات گذاشتم ناراحت شدم. منم پسرم دوسال نیمشه با ادبه. میترسم مهد بزارم بد شه. ازطرفی هم ...

دخترم با ادبه تا آخر هم نمیشه پیش خودم بمونه از همین چیزها میتر سم سر درد گرفتم بالاخره که باید بره مدرسه میترسم اذیتش کنن این هم بچه است نمیتونه از خودش دفاع کنه .حالا خوبه اومده به من گفته مامان اذیتم کردن