2777
2789
عنوان

امشب خیلی بد بود تنم داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم هم همیشه سرکوفت میزنه شوهر خواهرم قطع رابطه کرده داداشم داره از طبقه بالا می‌ره وقتی فامیل مهم ...

مارو هم همینطور کلا جلو فامیل و غریبه و اشنا آبرویی برامون نمونده از دستشون

واااای پدرت حسسسابی عصبیه !!!!! بهش بگو بره پیش دکتراعصاب ، دارو میخوره آروم میشه!!! آخه این چیزایی ...

اینجور ادما پیش دکتر اعصاب نمیرن ک

بهشونم بگی میگن روانی خودتی و دعوا راا میندازن

عزیزم شما اشتباه مادر و دایی و خاله های منو نکن , باهاشون قطع رابطه کن میدونم پدر مادرتن دوسشون داری ولی اونا زندگی خودتو بچه هاتو ب گند میکشن , ما تماااام سالهای بچگیمون تو اخم و عصبانیت و ناراحتیای مادرمون ,, بخاطر جنگ و دعوای پدر مادرش و مشکلات خواهر و برادراش ,, گذشت بخدا هیچی نفهمیدیم از بچگی 

منم همیشه میگم تولید مثل کردنشون چی بوذ

دوتا آدم بی مسئولیت که اصلا خونه زندگی براشون مهم نبوده به مادرم میگم خب تو که میدیدی شوهرت اینجوریه چرا هی پشت سر هم حامله میشدی میگه خب چیکار کنم میگم خب چرا طلاق نگرفتی میگه آخه بابات همش میومد منت کشی، 

اصلا به این فک نکرده که آینده ماها چی میشه که فقط پشت سر هم حامله شده و پس انداخته!

بارها بهشون گفتم منو واسه چیتون بود اینقد از زندگی کردن عاجز شدم!