nargil مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 عنوان کک ومک 😫 | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست بچه ها کسی هست که کک ومک داشته ورفته باشه لیزر کرده باشه لطفا بیاید بگید یا میکرونیدیلینگ اخه میخوام برم نمیدونم برمیگردن یا نه خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗 1397/06/29 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 آره بالیزرخوب میشه کاش اخه خیلی دوس دارم نباشن ممنون عزیزم خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 چند سالته اگه خیلی جوونی و خیلی صورتت برات مهمه خوب برو چنجای مطمعن تحقیق کن ببین کدوم عمل یا ... خب من فقط میتونم برم اهواز اخه تا اهواز هم که نزدیک ترین جا هس سه چهار ساعت راهمع با بچه کوچیک .۱۹سالمه خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
خاطره۱۳۷۴ عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 201 کاش اخه خیلی دوس دارم نباشن ممنون عزیزم من خودم بالای لبم کک ومک بود لیزرکردم از۱۰۰درصد۹۵درصدجواب داد
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 منم خیلی کم از نزدیک خیلی باید دقت کنی جای جوش مونده میخوام لیزر کنم اره بدم میاد چیه خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
نانيمامی عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 2972 من سه بار ليزر كردم برگشتفقط ضد آفتاب عالى استفاده كن كه جلو زياد شدنشو بگيره
جیگر69 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 17330 خب من فقط میتونم برم اهواز اخه تا اهواز هم که نزدیک ترین جا هس سه چهار ساعت راهمع با بچه کوچیک .۱۹سا ... آخ عزیزم اتفاقا اهواز دکتراش عالین همه جا اسمشون هست ولی از من میشنوی بیخیالشون چیکارشون داری خودت باش😎مگه خودت چشه
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 آخ عزیزم اتفاقا اهواز دکتراش عالین همه جا اسمشون هست ولی از من میشنوی بیخیالشون چیکارشون داری اخه خیلی بدم میاد ازشون 😆 خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 من سه بار ليزر كردم برگشت فقط ضد آفتاب عالى استفاده كن كه جلو زياد شدنشو بگيره واقعا؟؟؟چه بد ؟کجا رفتی وچقد هزینه کردی؟ خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 ترسیدم چرا جانم ؟ خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3902 میگن مد شده، حتی برچسب کک و مک هم اومدهاما مشاوره های دکتر پوست زنگ بزن راهنمایی میکنن این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
nargil مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4931 میگن مد شده، حتی برچسب کک و مک هم اومده اما مشاوره های دکتر پوست زنگ بزن راهنمایی میکنن خیلی بده اخه چیه که مدشده خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
خاطره۱۳۷۴ عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 201 اول یه قسمت کوچیک ازصورتت رولیزرمیکنه که ببینم برمیگرده یانه.اگه برنگشت بعدش بایدبری همشو لیزرکنی