2777
2789
عنوان

کک ومک 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست
چند سالته اگه خیلی جوونی و خیلی صورتت برات مهمه  خوب برو چنجای مطمعن تحقیق کن ببین کدوم عمل یا ...

خب من فقط میتونم برم اهواز اخه تا اهواز هم که نزدیک ترین جا هس سه چهار ساعت راهمع با بچه کوچیک .۱۹سالمه 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی کم از نزدیک خیلی باید دقت کنی جای جوش مونده میخوام لیزر کنم

اره بدم میاد چیه 

خب من فقط میتونم برم اهواز اخه تا اهواز هم که نزدیک ترین جا هس سه چهار ساعت راهمع با بچه کوچیک .۱۹سا ...

آخ عزیزم اتفاقا اهواز دکتراش عالین همه جا اسمشون هست ولی از من میشنوی بیخیالشون چیکارشون داری

خودت باش😎مگه خودت چشه 
آخ عزیزم اتفاقا اهواز دکتراش عالین همه جا اسمشون هست ولی از من میشنوی بیخیالشون چیکارشون داری

اخه خیلی بدم میاد ازشون 😆

من سه بار ليزر كردم برگشت فقط ضد آفتاب عالى استفاده كن كه جلو زياد شدنشو بگيره

واقعا؟؟؟چه بد ؟کجا رفتی وچقد هزینه کردی؟

میگن مد شده، حتی برچسب کک و مک هم اومده

اما مشاوره های دکتر پوست زنگ بزن راهنمایی میکنن

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
میگن مد شده، حتی برچسب کک و مک هم اومده اما مشاوره های دکتر پوست زنگ بزن راهنمایی میکنن

خیلی بده اخه چیه که مدشده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز