2777
2789
عنوان

جاري دوروغگو

317 بازدید | 13 پست

سلام جاريم اصلا از من خوشش نمياد و ذره اي برام اهميت نداره،من و نامزدم چند شب پيش قرار بود بريم رستوران بهم گفت زنگ بزنم ب داداشم اينا بيان؟دلش واس برادرزادش تنگ شده بود منم گفتم عيب نداره زنگ بزن برادرزادش شيش سالشه ،موقعي ك قرار گذاشتيم و گفتيم ك كدوم رستوران بيان اومدنشون طول كشيد ما زودتر از اونا رسيديم،وقتي اومدن جاريم دخترشو گذاشته بود خونه مامانش و خواهرش باهاش اومده بود،جاري من هر ماه ي داستان واس نامزدم ميسازه باز چندوقت پيش گفته بود ك قبلا خواستگار خواهرش بوده نامزدم و خواهرشو ندادن بهش😐البته من اينو ب نامزدم گفتم و با جاريم بد برخورد كرد و گفت من نميفهمم اين دوروغا و داستانا از كجا مياد جاريمم هيچي نگفت يني همش ساكت بود و اخرش نامزدم گفت زنداداش من ب داداش هيچي نگفتم ك برادريمون سر اين حرفاي بي اساس بهم نخوره ولي تو با اين كارات فقط محيارو بهم ميريزي،خب اين ب كنار ما قراره از شهر خودمون بريم ي شهر ديگه ك ١٠٠كيلومتر با شهر ما فاصله داره خواهر جاريمم اونجا دانشگاه قبول شده حالا اون شب تو رستوران هي گير داده بود ك رويا(خواهرش)بياد بشه منشيت ك خداااااروشكر نامزدم پيچوندش،  جاريم واقعا از هركس و هرچيزي استفاده ميكنه تا زجرم بده رفتاراي جاريم خ اذيتم ميكنه،

واقعا نميدونم چيكار كنم ك دست از رفتارش برداره اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم كمكم كنيد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چیزا اصلا شوخی بردار نیست جلو ی روش باهاش برخورد سخت و محکم بکن تا بشینه سر حاش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ارتباطت رو باهاش کم کن دلیلی نداره وقتی تو و شوهرت میرید رستوران اونا رو هم دعوت کنید در حالی که تو از رفتاراش ناراحت میشی

حالا اون از زبون تو پیش کسی دروغ نگه... بزار تا جون داره از زبون خودش واست دروغ بگه مهم اینه که تو فهمیدی حرفاش واقعیت نداره.

حتما یه حس حسادتی نسبت به تو داره که میخواد زجرت بده ولی تو اجازه نده و جلوی چشمش با شوهرت کلی بگو بخند داشته باش

هه خواهر جاری منم خونواده جاریم میخواسن قالب نامزدم کنن😒 دختره واقعا عاشق نامزدمه و افسردگی گرفتع دارو مصرف میکنه😑واقعا رو اعصابمه..خداروشکر خونواده نامزدم باشون قط رابطه کردن ولی بازم گاهی حرفش میشه اذیت میشم😭

من جاریم رفته مشهد خیلی برام عجیبه به من فقط زنگ زده گفت تو حرمم گفتم شاید دوس داشته باشی دعا کنی.صحبتی داشته باشی

کلا ما باهم خوبیم اما اصلا تماس تلفنی و پیامکی نداریم.

خیلی برام عحیب بود

میدونی چیه شوهرت یه اشتباه کرد اونم اینکه به جاریت گفته که با این کارات محیا رو بهم میریزی یعنی محیا حساس شده خب معلومه جاری هم نقطه ضعفتو پیدا کرده داره میتازونه.تنها راهش کم محلی و بی تفاوتیه کامله