2777
2789
عنوان

حرمت امام حسین 😔

478 بازدید | 45 پست

واقعا یعنی چی هرجایی یه پوشش خاصی داره هر مکانی یه اداب خاصی داره مردها برای عزاداری رفتن بیرون و توخیابون پای برهنه عزاداری میکنن و خانومی با ارایش و موهای رنگی و فر کرده و کراتینه ریختن بیرون که چی بشه من خودم زیاد اهل حجاب نیستم ولی حرمت نگه میدارم خب لا مصب اون مرد اومده عزاداری کنه دلش و خالی کنه دردها شو بگه چشش میوفته به تو اخه نمیتونه دست خودش نیس خصلت مردتو دیدنه تو رو به همون امام حسین فقط یه چند روز رعایت کنید

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا مانتو جلوباز تو عزاداری😓

من خودم امروز یه خانومه رو دیدم بخدا خودم خوشم میومد نگاه کنم اونقده ریخته بود بیرون خیلی هم موهاشو خوشرنگ درست کرده بود 

خدا لعنتشون کنه همین

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

خدا لعنتشون کنه مگه نمیدونید ارایش مخصوص محرم هم داریم. مانتو جلو بازو نگید که جگرم خونه. ببخشیدا خانما جیگراشونو میریزن بیرون من که زنم خجالت میکشم. فاحشه های اونوری هم همچین لباسی نمیپوشن

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
استاتر الان سنگسار میشی به جرم دخالت در پوشش بقیه

دخالت نمیکنم میگم درست بپوشید مگه تو عروسی و ختم یه جورلباس میپوشن اخه

خدا لعنتشون کنه مگه نمیدونید ارایش مخصوص محرم هم داریم. مانتو جلو بازو نگید که جگرم خونه. ببخشیدا خا ...

بجاش دلاشون پاکه خب  

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
خصلت مرد تو دیدنه؟؟ ندیدم تو این بیست سال پدرم جز مادرم به زن و دختر دیگه ای نگاه کنه به نظرم یکم تو ...

عزیزم شوهر خود من اصلا بیرون نمیره دسته  و عزاداری فقط میره هییت من واسه خودم داد نمیزنم مردهای دیگه رو دیدم امروز

خصلت مرد تو دیدنه؟؟ ندیدم تو این بیست سال پدرم جز مادرم به زن و دختر دیگه ای نگاه کنه به نظرم یکم تو ...

خصلت مرد اینه.والا من هرکیو دیدم نگاه میکنه.ما که زنیم خوشمون میاد.چه برسه به مردا که ......