2777
2789
عنوان

فردا برم یا نه؟

386 بازدید | 35 پست

سلام ما توی عقدیم امشب نامزدم اومد دنبالم بریم بیرون یه لباسی پوشید که من ازش متنفرم بارها بارها گفتم نپوش الانم بهش گفتم چرا پوشیدی برگشت گفت باید بهش عادت کنی منم گفتم میخوای اصلا نیام بیرون؟گفت باشه و گازش رو گرفت رو رفت بدون هیچ اصراری

فردا هم خونشون دختر خاله هاش برای ناهار میان منم میخوام نرم .البته حوصله رفتن ندارم میخوام اینم بشه بهانه.به نظرتون زشته من نباشم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر دعوتت كردن مادرشينا برو ، نيمدونم٠ لباسش از اين جينگيل مينگيلا بوده

نه لباسش جینگیلی نبوده ولی میدونه من از لباسه متنفرم چند بارم سر لباسه دعوا کردیم باز تکرار کرده

مادرش فردا زنگ میزنه میگه یا به شوهرم میگه اکثر اوقات

من بودم نمي رفتم و خيلي جدي در مورد رفتارش بهش تذكر ميدادم 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
نه لباسش جینگیلی نبوده ولی میدونه من از لباسه متنفرم چند بارم سر لباسه دعوا کردیم باز تکرار کرده ما ...

نميدونم، اگر حس ميكني ميتوني بهونه بياري برو، يني مامانشينا متوجه بحثتون نشن٠ من خودمم تو كاره نامزدم موندم٠ رفتاراشون عجيبه٠ اصن فك نميكردم مردا اينجور باشن

خداجانم خودت بهم كمك كن   
با یه حالتب میگفتی که بهش بر نخوره بالحن لوس و بچگونه مثلا. خیلی کشش نده. یه پیرهنم بخر بادسلیقه خود ...

بارها سر لباسه به هر نحوی گفتم.لباسش طوریه که من روم نمیشه توی خیابون راه برم افتضاح بهش میاد.میخوام برم بیرون باهاش همش استرس که کسی ما رو نبینه .گفتم زمانی که من نیستم بپوش ولی پیش من نپوش

مگه بچته که براش تصمیم میگیری.حق باهمسرته وشما مقصری.والا به خدا انگار اونم بیاد بگه فلان مانتو رونپوش وقتی پوشیدی باهات دعواکنه.دوست داری؟خوشت میاد؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم