2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی

6464 بازدید | 126 پست

خیلی استرس داریم تازگیااین اتفاق افتاده میتونه ازفاصله زیادباشه؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

عـــه من ن شوهرم😔

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردمزاج شده لابد 

یهویی؟

اگر منظورتون زود انزالی هست کاندوم تاخیری واسپری استفاده کنه اگر نه دکتربرید

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
شوهر منم چند وقته خیلی سرد شده هفته ای یکبار .تازه هم عروسی کردیم.تو عقد خیلی بود هر روز

شوهرمن دلش میخاد خب ولی..... چطوربگم اخه

شوهرمن دلش میخاد خب ولی..... چطوربگم اخه

بخاطر استرسِ

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

تاحالاکسی بوده که این اتفاق براش بی افته؟

یعنی دست ب کار میشه اما .....؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

اگه این طور شاید هورموناش بهم ریختن

یعنی دست ب کار میشه اما .....؟

اره اصلا تنش که به تن من میخوره همه چی خراب میشه😔