2777
2789
عنوان

عمل لاپروسکوبی لطفا کمکم کنید

82 بازدید | 3 پست

سلام دخترا عکس رنگی گرفتم جدیدا لوله چپ باز ولی لوله راست مقداری چسبندگی بود و اصلا درد نداشتم.دکترم گفت اقدام کن و از عکسم راضی بود و گفت شاید باز شده باشه،و گفت احتمال بارداریت زیاده.و حرفی از عمل نزد.عکسم و فرستادم گروه مامایی گفت چسبندگی با عکس رنگی و مایع حاجب باز نمیشه باید عمل کنم.کسی عمل کرده؟هزینش چقدرع و چطوریه؟

پس چرا دکترم از عمل نگفت با اینکه دکتر عالییی هست تو رشت.

نظراتتون بگید و کمکم کنید.حرف دکترمو گوش بدم یا اون دکتر توی گروه مامایی رو؟

هزینه و نوع عملش چطوره اطلاع بدید لطفااا

احتمالا دکترت میخواد ببینه با همون یه لوله حامله میشی اگر نشدی بعد لاپروسکوپیت کنه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونید عملش چطوره یا هزینش؟

چند سال پیش پیگیر این چیزا بودم. اون موقع میگفتن عملش سنگین نیست . قیمت امروزشو نمیدونم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2790
2778
2791
2779
2792