2789

بعد کلی تقویت کننده واستفاد ازحنا ورنگ نکردن مو ودرمان دوباره ریزش موهام برگشته والان خسته شدم رفتم کوتاه کردم دکتر خوب تو کرج متخصص پوست ومو سراغ دارید.؟واینکه انگار عادت کرده تا وقتی ویتامین واکوفان استفاده میکنم خوبه بعد که تموم میشه دوره ش ریزش شروع میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد کلی تقویت کننده واستفاد ازحنا ورنگ نکردن مو ودرمان دوباره ریزش موهام برگشته والان خسته شدم رفتم ...

منم بعد یه جراحی سخت که ۱۰روز تو بیمارستان بستری بودم و ۴روز تو آ سی یو و استرس و کاهش وزن شدید،ریزش گرفتم و موهای پرو زیادم رو از دست دادم.تازه درمان رو شروع کردم.هرویت میخورم و یه داروی دست ساز به پوست سرم میمالم.موهام رو پسرونه کوتاه کردم.دکتر بهم قول داده،۶ ماه دیگه موهام مثل قبل میشه.

خدايا شكرت.
چرا دارم یه وقتایی هم نمیتونم کنترلش کنم

باید کنترلش کنی.

موقعی که عصبانی هستی به موهات دست بکش،کلی مو رو دستت میاد.موقعی که خوشحالی هم امتحان کن،دریغ از یک عدد مو رو دستات.

تو این دنیا هیچ کس و هیچ چیز از خودت مهمتر نیست،پس استرست رو کنترل کن،پیاده روی برو،کتاب بخون،با دوستات بیرون برو.مطمئن باش برطرف میشه،چون شما درمان دارویی رو انجام دادین،مشکلتون فقط استرس.

خدايا شكرت.

بعد کلی تقویت کننده واستفاد ازحنا ورنگ نکردن مو ودرمان دوباره ریزش موهام برگشته والان خسته شدم رفتم کوتاه کردم دکتر خوب تو کرج متخصص پوست ومو سراغ دارید.؟واینکه انگار عادت کرده تا وقتی ویتامین واکوفان استفاده میکنم خوبه بعد که تموم میشه دوره ش ریزش شروع میشه

باید کنترلش کنی. موقعی که عصبانی هستی به موهات دست بکش،کلی مو رو دستت میاد.موقعی که خوشحالی هم امتح ...

ممنون از راهنمایی دوست عزیز به امید سلامتی همه