2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم عفونت قارچی که میگیرم با دارو خوب میشم سریع ولی تعریف خرزخل و عسلم شنیدم ،خودم خرزخل دود کردم واقعا عالی  و تاثیر گذار بود ولی روند درمان این چیزای خونگی نسبت به داروهای شیمیایی زمان بر تر

اینو چند نفر دیدم که انجام دادن البته بعد از کلی دوا درمون بی نتیجه از این جواب گرفتن 

آدامس کوهی رو روی یه منقلی چیزی دود میکنی یه دامن بلند میپوشی بدون لباس زیر روی اون به حالت پای باز وای میسی چند روز انجام بده انشالله که خکب میشی

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
من نه خارش دارم فقط ترشحاتم بعدشم زیردلم درد میگیره چون تا وقتی عفونتا خارج نشن اروم نمیشم من زایمان ...

دقیقا مث منی

البته اون هفته رفتم دکتر گفتن خانوم هیچیت نیس اصلا عفونت نداری

ولی من خارش زیاد داشتم بعد چن روز پیش دل دردم شروع شد تا اخر شب به حدی رسید که به زمین و زمان نبودم

آخ خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

رفتم دکتر گفت خانوم انقدر عفونت داری دهانه رحمت دیگه معلوم نیس😢

بهم فلوکونازول

کلتریمازول2%

مترونیدازول قرص واژینال

ازیترومایسین داد

خودمم هی کیسه اب گرم میذارم

شکم دردم داره خوب میشه

تازه شکمم که از بارداری بزرگ مونده بود داره کوچیک میشع😧

دوباره میسازمت💪

اصلا شیرینی استفاده میکنم زیاد دوش واژینال استفاده میکنم اخه فقط با اون راحت میشم

خود دوش واژینال یکی از دلایل عفونت ه

چون ph رحم و از بین میبره

من خودمم قبلا همین عادت و داشتم ولی از وقتی گذاشتم کنار اصلا عفونت نگرفتم

لباس زیراتوعوض کن یابجوشون بعدتوآفتاب پهن کن و اتوی داغ بزن..من ازپماد استفاده میکردم تاثیری نداشت پیازگذاشتم خوب شد.شنیدم پیازو سیرواسه عفونت خوبه..یک روز باجوش شیرین و یه روزباسرکه خودتوبشور توآب بریز سرکه یاجوش شیرینو بعدشستشوبده..شیرینیجاتم تاوقتی که خوب نشدی مصرف نکن ماست بخور..من توبارداری اینجوری شدم سوزش و خارش داشتم دکتررفتم ایناروگفت بهم..امیدوارم بدردت بخوره..