2777
2789
جواب منم میدی؟؟؟؟؟

هاله خاکستری احتمالا مثبته چون رنگی شده اما اگه سفید باشه این فقط خط کنترلش هست که علامت منفیه شما چند روز دیگه تکرار کن اگه مثبت باشه حتما پرنگ میشه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
وای یعنی تقلبی شده 

تقلبی نشده  فقط اول که ادرار بریزی هاله میافته اگه رنگی شد و بهد نیم ساعت که خشک شداصلا ناپدید نشد که مثبته اما اگه سفید بود و بعد از خشک شدن ناپدید شد یعنی منفیه

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقلبی نشده  فقط اول که ادرار بریزی هاله میافته اگه رنگی شد و بهد نیم ساعت که خشک شداصلا ناپدید ...

تو بروشورش که دستورش دو دیقه اول بود 😞نمیدونم برای این ماه چه مارکی بگیرم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هاله خاکستری احتمالا مثبته چون رنگی شده اما اگه سفید باشه این فقط خط کنترلش هست که علامت منفیه شما چ ...

سفید نبود نه

ممنونم خانمی جوابمو دادی😘😘😘😘

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍