2777
2789
میشه بگی چه داروهایی مصرف میکردی.و چه مدت زمان برد تا بتونی کنارشون بذاری

من افسردگی ام داشتم  . دکتر بمن قرص الپرازولام ۱درصد داد و قرص پروپرانولون من مدت یکسال داعم خوردم واقعا حالم خوب شد .اما  نمدونسم دارم بدن خودمو نابود میکنم واقعا کنارگزاشتنش سخت بود اوایل مقاومت میکردم میگفتم نمتونم میمیرم هلاک میشم ۶ماه طول کشید چون من واقعا خودمو باخته بودم به داروهام . این دکترا ک دلسوزنیستن میبدنت به قرص . اما روانشناس میگه با خودباوری مثبت اندیشی خودتو پیداکن . من ۶ماه تمام داعم کتاب روانشناسی خوندم صحبتای دکتر فرهنگ گوش دادم به موسیقی صدای باران و طبیعت گوش دادم انرژی مثبت جذب کردم رفتم ورزش تاتونستم خودمو پیداکنم و برای ارامشم قرص نخورم . خیلی سختم بود واقعا

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من افسردگی ام داشتم  . دکتر بمن قرص الپرازولام ۱درصد داد و قرص پراپونولون من مدت یکسال داعم خور ...

ای وای پس اگه اینقد سخته کنار گذاشتنشون پس نخورم بهتره که بعدش دوباره عذاب بکشم تا بخوام کنار بذارم

ای وای پس اگه اینقد سخته کنار گذاشتنشون پس نخورم بهتره که بعدش دوباره عذاب بکشم تا بخوام کنار بذارم

برای همین همون اول بهت گفتم عزیزجان با قرص نه . چون خودم تجربه کردم  .خیلی سختم بود واقعا .وقتی قرص میخوردم عالی بود حالم .ولی شوهرم بود ک چشم منو باز کرد که داری خودتو ازبین میبری .وابستگی به داروهای اعصاب و ارامبخش ترک کردنش سخته . دوست من الان ۲سال دارومیخوره حالا هررررکارمیکنه نمتونه بزاره کنار مریض تراز قبلشم شده .اگه ببینی باورت میشه که اشتباهه این راه ک 

عزیزمن زندگی رو جدی نگیر .خودتو باورکن .انرژی مثبت بده به خودت . ورزش کن .موزیک بزار یا هرکار شادی ک دوس داری . اگه میتونی کلاس یوگا برو .دمنوش گل گاوزبان یا به لیمو با گل محمدی بخور . مثبت فکرکن .کتاب بخون . مطمعن باش خوب میشی بشرطی ادامه بدی این راهو .من ۶ماه دنبالش بودم الانم هستم 

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
برای همین همون اول بهت گفتم عزیزجان با قرص نه . چون خودم تجربه کردم  .خیلی سختم بود واقعا .وقتی ...

مرسی عزیزم از انرژی ای که دادی.شوهر منم مخالف قرص خوردنمه اجازه نمیده میگه افکارتو تغییر بده مثبت فکر کن

خانوما لطفا اونایی که تجربشو دارن و دچار وسواس فکری بودن و الان خوب شدنه بیان راهنماییم کنن که ایا ب ...

من فلوکستین میخوردم و پروپرانولول اما زیاد جواب نمیداد یه مدت نبود الان دوباره داره دیوانم میکنه راجع به حرف و رفتارهای دیگران خیلی فکروخیال دارم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
مرسی عزیزم.چند جلسه مشاور رفتم تا حدودیم واسم خوب بود ولی الان دوباره دچارش شدمه طوری ک خیلی اذیت می ...

سلام.میشه بپرسم وسواس فکریت روخوب کردی؟منم دچارش شدم نمیدونم چیکارکنم .ازدکترم میترسم 

میخواستم ببینم آیا با دارو کاملا درمان میشه

بله دوست عزیز 

من خودم دچارش بودم ولی بدون دارو کمی بهتر شدم ولی هنوز رو خیلی چیزا حساسم 

اگ بخام خودمو با چند ما پیش مقایسه کن اون روزا هر روز به بابام زنگ میزدم حالش خوبه یا نه ... در یخچالو که میبستم ۵ بار میرفتم چکش میکردم ک واقعن بسته شده یا ن 

ولی الان فق رو وسایل هلش شخصیم خیلی حساسم 

شیطان حق داشت این آدما ارزش پرستیدن ندارن 💔