2777
2789
توضیح دادم.اینترنتم ضعیفه

اها  . عزیزمن یک نصیحت کنم تاجایی میتونی قرص و دارو نخور . عواقبش بده .من عادت کرده بودم به قرص اعصاب برای کنارگزاشتنس جونم در اومد . تاجایی میشه با خودباوری و مثبت اندیشی . سرگرمی موردعلاقت و داروهای گیاهی دمنوش کنترلش کن

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک کنم منم دارم   

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

خب این مدلی ک شما پرسیدی هیچکی نفهمید یعنی چه چیزی .دقیقا یعنی چ حالتی .  همه دارن میگن توضیح ...

وسواس فکری که دیگه توضیح نمیخواد.کسی که مبتلاش باشه خودش متوجه میشه یعنی چی

و درمان یا راهکار پیشنهاد میده.کسی هم که مبتلا نباشه نمیدونه چیه و کمکی هم نمیکنه

تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند تلاجن رنگ شاخساری!👀
من بعد از زایمانم افسردگی زایمان گرفتم و ب دنبالش وسواس فکری.اگه چیزی ذهنمو مشغول کنه اینقد بهش فکر ...

منم دارم. اين چن روز انقد شديد بود كه خودمم خسته شدم زدم به بيخيالي. شبا خيلي اذيتم ميكنه

استارتر جان برای درمان وسواس فکری اول به مشاور روانشناس مراجعه کنید.اگر با مشاور حل نشد شمارو ارجاع میدن به روانپزشک و شروع دارودرمانی

موفق باشید☺

شما هم وسواس داشتید؟

من یجورایی اعصاب وروان شده بودم . من وسواس فکریم روی دوراطرافیان و حرف و رفتارسون بود مخصوصا مشکلات زندگی خودم طوری شده بودم خواب نداشتم اینقد فشارعصبی بخودم واردمیکردم  ک دندونام روهم فشارمیدادم منوجه نمیشدم بعدش از درد فک و دندون گریه میکردم .موهامو میکندم لبمو میجویدم  و زودرنج و عصبی شده بودم .مشکل قلبم پیداکردم از روی همین اعصاب   دکتربهم قرص اعصاب داد واقعا تاثیرداشت اما چ فایده همش ضرره  .به کمک حرفای شهرم ک اونموقه  باهاش اشناشدم کنارگزاشتم اما واقعا جونم دراومد براهمی میگم اشتباه منو نکن . مث من با سرگرمی موردعلاقت با مثبت اندیشی کتابای روانشناسی و دمنوش اعصاب  خودتو اروم کن

من بعد از زایمانم افسردگی زایمان گرفتم و ب دنبالش وسواس فکری.اگه چیزی ذهنمو مشغول کنه اینقد بهش فکر ...

اگر مشاور تشخیص بدن به روانپزشک مراجعه کنید.بله دارو هم داره

استارتر جان برای درمان وسواس فکری اول به مشاور روانشناس مراجعه کنید.اگر با مشاور حل نشد شمارو ارجاع ...

مرسی عزیزم.چند جلسه مشاور رفتم تا حدودیم واسم خوب بود ولی الان دوباره دچارش شدمه طوری ک خیلی اذیت میشم و واقعا بعضی مواقع کم میارم گریه میکنم که اروم بشم.دوست دارم همه چیزو بزنم بیخیالی و مثه بقیه عادی باشم ولی انگار توانشو ندارم  

مرسی عزیزم.چند جلسه مشاور رفتم تا حدودیم واسم خوب بود ولی الان دوباره دچارش شدمه طوری ک خیلی اذیت می ...

چرا داری . با این حرف به ناخوداگاهت دستورمیدی که توان ندارم .  چرا داری  کافیه اراده کنی

مرسی عزیزم.چند جلسه مشاور رفتم تا حدودیم واسم خوب بود ولی الان دوباره دچارش شدمه طوری ک خیلی اذیت می ...

نباید مشاور رو الکی رها میکردید

مشاور و دارو رو نباید قطع کنید تا زمانی که دوره درمانتون کامل بشه.بعد از اون شما از اون بیماری نجات پیدا میکنید.مشاوره رو ادامه بدید پیش یه مشاور حاذق.اگر درمان نشدید و ایشون تشخیص دادن به یه روانپزشک مراجعه کنید تا دارو رو شروع کنن براتون.

خودتون هم باید به بهبودی کمک کنید

تلقین نکنید و سعی کنید اوقاتتون رو پر کنید با بچه کلاسای مختلف مثل ورزش شیرینی پزی اشپزی زبان و ...

اینجوری فرصت کمتری واسه فکر کردن دارید.دامنه ارتباطاتتون رو بیشتر کنید.از خونه بزنید بیرون.باید روحیتونو تقویت کنید.هر روز آهنگ بذارید باهاش بخونید یا برقصید.خلاصه که سعی کنید سرتونو گرم کنید با این چیزا