2777
2789
عنوان

خواب دیدن نی نی م دختره

463 بازدید | 47 پست

سلاااام به دوستای نازم

یک هفته قبل از اینکه بفهمم نی نی دارم 

دختر عموم خواب دیده بود که من باردارم و نی نی م دخمله میخوام بدونم ایا خواب حقیقت داره و نی نی من دخمله ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر توی خواب تعبیرش خوبه

ولی در کل هر ساعتی و روزی تعبیر خودشو داره، مثلا ممکنه امروز خواب ببینی دقیقا هون اتفاق بیفته،ولی ۳ روز بعد همون خوابو ببینی تعبیر برعکس یا تعبیرهلی دیگه داشته باشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من دوبار خواب دیدم پسره ولی یه بار خواب عجیب دیدم خیلی واضح بود و روز جمعه و عید قربان دختر به دنیا میارم که الانم دختره 😁 ، فقط من پریشب خواب دیدم با شکم حامله پریود شدم معنیش چی میشه ؟!

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

اکثرا برعکس میشه،طبق تعبیرخواب،من وقتی بارداربودم همش خواب میدیدم نی نیم پسره،حتی چهرشم دیده بودم؛همون چهره بود ولی دختربود؛همه برام خواب میدیدن پسره

خدایا بابت همچی شکرت
😂😂طاقت ندارم که بفهمم تازه هفته 7 هستم نمیدونم با چه روشی میشه فهمید

با هیچ روشی نمیتونی دقیق بفهمی،تا 13بری سونو ،متاسفم😁😁😁,تازه سونو 13هفته هم تخمینیه😄😄😄درکت میکنم 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
من دوبار خواب دیدم پسره ولی یه بار خواب عجیب دیدم خیلی واضح بود و روز جمعه و عید قربان دختر به دنیا ...

تعبیرش خوبه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منم یک نفر دوبار خواب دیده دختره ..خودمم ی بار خواب دیدم هفته ی پیش  ی دوقلو دختر دارم نمیدونم چیه هنوز هفته ی دیگه غربالگری دارم نمیدونم نشون میده یا نه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔