ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بارداری قبلیم با عفونت شد، هرماه دارو میخورم باز میشه حساسم😭
دکترم میگه راهی نداره باید باردار شی بعد دارو بدم و دیگه نزدیکی نداشته باشی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نباید باردار بشه.عفونت درمان بشه بعد.من عفونت قارچی داشتم کلوتریمازول وعنبرنسا و وان آب وسرکه سیب البته آب جوشیده شده وهر بارم خودم با یه پارچه نخی خشک میکردم وسریع میشستم جلو آفتاب خشک میکردم.شکر خدا یه هفته ای خوب شد خیلی و شدید بود عنبر نسا هر چی عفونت بی روم کشید
من کلا اقدام میکنم عفونت میگیرم، اول میگفتن شوهرت عفونت داره که میگیری... بعد آزمایش داد مشکلی نداشت!
معلوم شد بدن من واکنش نشون میده
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اما من دیگه وقتی ندارم باید برم میکرو، سه ماه دیگه وقت دارم
قالب فلافل خریدم از این فلزیامیزارم روش روشن میکنم توحموم ده دقیقه یه رب .....یه متخصص زنان میگفت هرماه دوباراب جوش ولرم وسرکه قاطی کنید داخل وازن تزریق کنید این کارم میخوام از این به بعد انجام بدم.