2777
2789
عنوان

توجه....توجه!!#*

224 بازدید | 14 پست

🔻توجه...توجه❗️

🔸تو رو جون هر کی دوست دارید، تو این شب‌ها خونه هاتونو خالی نذارین! وضعیت جامعه رو که می‌بینید، خیلی شرایط بدی شده، آدم از اتفاقی که قراره بیفته خبر نداره، دیشب خدا خیلی به ما رحم کرد

🔹دیشب حدود ساعت 8 - 8 و نیم زنگ خونه ی ما رو زدن، پا شدم آیفون رو برداشتم گفتم کیه؟ یه خانومی گفت: لطفا یه لحظه تشریف بیارید دم در. منم رفتم دم در، گفتم بفرمایید؟ خانومه همینطوری زل زده بود تو چشام...

🔸و یه دفعه جوری که من نفهمیدم اصلا از کجا، سه تا ظرف یکبار مصرف باقالی پلو با گوشت با یه سطل شله زرد گذاشت تو بغلم! و گفت بفرماييد! خیلی لحظات نفسگیری بود، حسابی هول شده بودم و ذوق زده!

🔹فکرش رو بکنید اگه ما خونه نبودیم واقعا چی میشد؟ ميداد در يه خونه ديگه! خلاصه خیلی مراقب باشید

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکراری😔😔

واقعاا  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
با اینکه جای دیگه خونده بودم ولی اولش ترسیدم 

اره خودمم

واقعا هم همینطوره  پارسال چقد نذری میدادن یا میاوردن خونم امسال اصلا خبری نیس

اره

واقعا هم همینطوره  پارسال چقد نذری میدادن یا میاوردن خونم امسال اصلا خبری نیس

ما امسالم مثل هر سال هر شب هیتمون نذری داد ولی دوبار مرغ یه بار قرمه سبزی بقیه اش قیمه 

کخ همشون رو انگار خورشت رو از دو متریشون عبور دادی 

خدا قبول کنه امروز چلو گوشت میدن خدا کنه مثل شبای قبل نباشه 

تا ته مطلب دنبال یه چیز جنایی بودم اینجوری بودم😦😨

بعدش ک تموم شد هم فک کردم غذاش سمی بوده😐

نکته طنزشو دیر گرفتم😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تا ته مطلب دنبال یه چیز جنایی بودم اینجوری بودم😦😨 بعدش ک تموم شد هم فک کردم غذاش سمی بوده😐 نکته ...

خخخخ

چرااااا من امسال شله زرد نخوردم اخه چراااااا خدا با قهر كرده امسال😢🖤

من عااااشق پروفایلتم...