2777
2789
عزیزم سریالن؟؟یه سریالیه خوب بگو من اولین بارمه میخوام سریالی ببینم یه چیزی که بامزه باشه جنگی نباشه ...

انیمه دنیا هنوز هم زیباست

انیمه شاهزاده سیاه و دختر گرگی عالیه گلم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عزیزم سریالن؟؟یه سریالیه خوب بگو من اولین بارمه میخوام سریالی ببینم یه چیزی که بامزه باشه جنگی نباشه ...

هم سریالیش هست هم سینماییش راستشو بخای من سریالی تخیلی و فانتزی زیاد میبینم برای همین زیاد انیمه سریالی عادی بامزه نمیدونم برای همین هم بهت hundred (نمیدونم درست نوشتم یا ن ولی سرج کنی میاد ) معرفی میکنم من ک عاشقم تخیلی و باحاله و یه نکته اینکه انیمه های سریالی 99 درصد زیرنویسن و اگه میخوای از نت ببینی این رو باید دانلود کنی 12 قسمتش رو ک بنظرم واقعا ارزشش رو داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دانلود کارتون های با کیفیت و به روز دنیا با دوبله عالی و به صورت کاملا_رایگان#  به سایت فیلمگردی سر بزنید و از تماشای انیمیشن های ما لذت ببرید

محتوایماسالم#  

اینترنتمانیمبهاست#  

کارتونایمارایگانه‍#  

انیمه های هایاکائو میازاکی در یک سطح دیگن واقعا درک میخواد تا بفهمین جهان رو توضیح میده زندگی رو توضیح میده مفهوم زندگی رو توضیح میده انیمه ها و داستان های روانی اون بود که منو از افسردگی نجات داد بهم نشون داد زندگی هم هست گفت تا زنده ای شاد باش مفهوم مرگ رو گفت گفت هر کی یک روزی میمیره دیر یا زور داره ولی سوخت و سوز نداره حتی منم سطح درک انیمه هاشو ندارم و جزء خیلی کوچیکشو فهمیدم یکی از این انیمه های خوبشو دیدم که همشون خوبن ولی یکیش که به زندگی من مرتبط بود این انیمه وقتی مارنی آنجا بوده دقیقا منم مثل کاراکتر اصلیه خجالتیم و این انیمه جزو آخرین کاراییه که از هایاکائو میازاکی دیدم تغییری توم ایجاد کرد آدم شاد تری شدم سعی کردم کمتر از زن ها بدم بیاد چون واقعا یک زمان این مشکلو داشتم البته به کسی نمیگفتم فقط داخل درونم بود زندگی رو بهم نشون داد و یک نکته مهم برای مسابقه طراحی از همون خونه مارنی کشیدم و معلمم تایید کردم و در مسابقات طراحی ثبت نام کردم :) یکی دیگه هم کشیده بودم ولی معلمم گفت همونو نشون بدم با اینکه زیاد خوب در نیومده بود و توی یک ساعت کشیده بودمش (چون تصویر سختیه حداقل 5 ساعت زمان میبره!)ممنونم از هایاکائو میازاکی و شمایی که مطلب منو خوندی:))
شاد باشید :)