2789
عنوان

ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 70 پست
عزیزم یعنی قرصو تو مخزنش نذارم؟؟؟؟

نه نزار . نصابی که اومده بود گفت بهترین جایی که قرص کامل حل میشه کف ماشینه و من امتحان کردم تو درب ماشین معمولا کمی از قرص میمونه ولی تو کف که بندازی کامل حل میشه و ظرفها کامل براق میشن ... نمک باید با مقدار مشخصی آب تو مخزن ریخته بشه اون نمک اولیه کار شما نیست باید خود نصاب بریزه دفعات بعد مخزن آب داره و شما فقط نمک و اضافه میکنید

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی توضیح کلی داد نگفت ک نمک سالی ی بار فقط گفت همیشه باید نمک باشه توش بدتر گیجم کرد

خب وقتی اوند یک پکیج نیاورده بود که شامل قرص و نمک و روغن باشه؟؟؟

مرسی گلم از راهنماییت اگه میدونستم انقد درد سر داره چشمم کور با دستام میشستم🤣🤣الکی پول خرج نمیکردم

دور از جونت عزيزم

خواهش ميكنم

نه اينقدرا هم دردسر نداره گلم

ايشالا هميشه تو خوشيا ازش استفاده كني 😘

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مرسی گلم از راهنماییت اگه میدونستم انقد درد سر داره چشمم کور با دستام میشستم🤣🤣الکی پول خرج نمیکردم

بهترین خرید من همین ماشین ظرفشویی بوش بوده ... اگر نکات و رعایت کنی هیچ وقت نیاز به وایتکس برای لیوانها نداری کم کم به جایی میرسی که دوست نداری دیگه با دست ظرف بشوری چون احساس میکنی به تمیزی ماشین نیستن ولی دوستمون یک نکته درستی گفت ظرفهای آرکوپال که روشون نقش هایی هست تو ماشین رنگشون میره یا لیوانهایی که تهشون رنگیه اگر رنگ تو کار نباشه میره نباید زیاد با ماشین شسته بشن البته ظرفهای دم دست من رنگشون پرید سفید شدن قشنگتر شدن😃 چند ماه یکبار جرمگیر هم استفاده کن عمر ماشینت طولانی تر میشه

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید