2789
عنوان

ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 70 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

يعني تازه خريديش و نصب كردين اگه اينطوره ك الان نمك نداره بايد نمك بريزي توش

اره عزیزم تازه نصب کردم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چیاتو خراب کرد؟؟؟

کاسه ها و آبکشای استیلم...منم انقدر ناراحت شدم دیگه همشونو میزارم. گفتم به درک بعدا میرم یه سری نو میخرم...حالم گرفته شد خراب شدن

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
يعني تازه خريديش و نصب كردين اگه اينطوره ك الان نمك نداره بايد نمك بريزي توش

الان بریزم تا ۶ماه دیگ لازم نیست؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
کاسه ها و آبکشای استیلم...منم انقدر ناراحت شدم دیگه همشونو میزارم. گفتم به درک بعدا میرم یه سری نو م ...

ای بابا حیف

بوش

ماشین من هم روش هست قرص کوانتوم استفاده میکنم هر سه ماه از جرمگیر استفاده میکنم که آبپاش ها رسوب نگیرن و توری تخلیه آبش تمیز بشه سالی یکبار نمک میریزم و روغن جلا دهنده هم وقتی ظرفهام بلور باشه به غیر از قرص که میزارم یکم میریزم که کاملا شفاف و براق بهم میده قرص و تو درب ماشین نزار و کف ماشین بنداز تاثیرش بیشتره ... در ضمن ماشین ظرفشویی و لباسشویی رو هرچقدر بیشتر استفاده کنی دیرتر خراب میشن و اگر بدون استفاده بمونن لوله هاشون رسوب میگیره و بعدها زود خراب میشن 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
ماشین من هم روش هست قرص کوانتوم استفاده میکنم هر سه ماه از جرمگیر استفاده میکنم که آبپاش ها رسوب نگی ...

عزیزم یعنی قرصو تو مخزنش نذارم؟؟؟؟

ای بابا حیف

همشونم استیلای برند هند و خارجی بود دلم سوخت..اولین بار که نمیدونستم چندتارو باهم گذاشتم وقتی دیدم خراب شد بقیه رو هم گذاشتم🤪

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
مگه نصاب نیامده خودش باید بیاد و نمک و روغن اولیه رو بریزه و تنظیمات و یادتون بده

ی توضیح کلی داد نگفت ک نمک سالی ی بار فقط گفت همیشه باید نمک باشه توش بدتر گیجم کرد

همشونم استیلای برند هند و خارجی بود دلم سوخت..اولین بار که نمیدونستم چندتارو باهم گذاشتم وقتی دیدم خ ...

خخخ خب باقیشو نمیذاشتی 

اره عزیزم تازه نصب کردم 

مباركت باشه عزيزم

چند تا نكته هست اگه رعايت كني ظرفات هيچطوريشون نميشه 

يكيش همين نمكه حواست بهش باشه

بعدم هييييييچ ماشيني ظرفارو خط نميندازه اونايي ك ميگن ظرفامون خط افتاده واسه اينه ك ماشين خيلي تميز ميشوره و برق ميندازه خط و خشاي ك قبل افتاده مشخص ميشه

چيدمان ظرفات بايد خيلي مرتب باشه تا اب به همه ظرفا بپاشه

ظرفاي بلند ك ميزاري توش دقت كن ك گير نكنه به بازوهاي اب پاش

ظرفاي طلاكوب توش مكرر نزار پاك ميشن

ظروفي ك روزانه و مكرر قراره بره داخل ظرفشويي حتما بايد علامت استفاده مكرر در ماشين رو داشته باشه وگرنه طرحاش پاك ميشه

از ژل هم ميتوني استفاده كني

ژل پيريل هم خوبه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
مباركت باشه عزيزم چند تا نكته هست اگه رعايت كني ظرفات هيچطوريشون نميشه  يكيش همين نمكه حواست ...

مرسی گلم از راهنماییت اگه میدونستم انقد درد سر داره چشمم کور با دستام میشستم🤣🤣الکی پول خرج نمیکردم