2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عشقم واقعا کار خوبی ک فرستادی اخه چرا ناراحت شم 😍😍😍من راستش خونه خودمون نیستم و گفتم ار تاپیک ش ...

قربونت برم فقط یه سوال دیگه زود خوب میشه صورتم با این کرم میخواهم اگه جواب نميده بیخود خودم رو خسته نکنم دیگه امید ندارم رنگ پوستم به قبل برگرده صورتم دو رنگ شده

سفیدم اما ن خییییلییییی سفیدا .معمولی 

من سبزم ولی تو مسافرت پوستم سوخت که دیگه دو رنگ شده پوستم شدم سفید و سیاه نمیخوام سفید شم ولی حداقل بشم یه دست سبزه خخخ

قربونت برم فقط یه سوال دیگه زود خوب میشه صورتم با این کرم میخواهم اگه جواب نميده بیخود خودم رو خسته ...

ببین بخدا صورتت سفید میشه شک نکن ب این کرم 

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
ببین بخدا صورتت سفید میشه شک نکن ب این کرم 

سلام دوست عزیز ببخشید مزاحم شدم ميخواستم بپرسم وقتی شما از این کرم استفاده کردین پوستتون قرمز شد یا نه من تازه امروز بعد از سه روز استفاده روی گونه هام بد جوری سوخته و قرمز شده ادامه بدم بزنم یا مصرفش رو قطع کنم

سلام دوست عزیز ببخشید مزاحم شدم ميخواستم بپرسم وقتی شما از این کرم استفاده کردین پوستتون قرمز شد یا ...

ن واسه من عوارض نداشت ولی مثل اینکه واشه شما عوارض داشته ی شرچ کن تو نت اگه این مشکلی ک واست پیش اومده جز عوارض استفاده از این کرمه قطع کن مصرف رو یا برو دکتر

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 
ن واسه من عوارض نداشت ولی مثل اینکه واشه شما عوارض داشته ی شرچ کن تو نت اگه این مشکلی ک واست پیش اوم ...

اتفاقا سرچ کردم اینا همش جز عوارض بود زدم سوختگی پوستم بره بدتر شدم از دست ای دکترا

ارههههه واسه من معجزع کرد هرشب قبل خاب من هشت تا خریدم از پارسال تا الان

عزیزم شما هنوزم ازش استفاده میکنید ؟ ازش راضی هستید ؟ اخه چون هیدروکینون داره میگن وقتی مصرفش رو قطع کنی لک جای جوشات برمیگرده و پوستت رو خراب تر میکنه ... اگه امکانش هست راهنماییم کنید    

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️