2777
2789
عنوان

منتظرا 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 66 پست
انشالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه مهربون

من دوبار سقط داشتم ...

همش یادشون میوفتم میگم اگه الان بودن .....

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
انشالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه مهربون

راستی خانومی  فضولی نباشه مشکلت چیه?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی خانومی  فضولی نباشه مشکلت چیه?

پلی کیستیک ساده ک بدون دارو پریودام منظم و دقیقن فقط از سونو۱۴پری متوجه شدم چون تخمدانام فولیکول بالای۸میل نداشتن ک اونم با روزی۲لتروزول از۳تا۷پری همیشه دوتا سه تا فولی۲۳و۲۴دارم و هربارهم دوتا اچ سی جی۵۰۰۰میزنم و از۱۴تا۲۴پری هم مدروکسی پروژسترون میخورم فقط نمیدونم چرا حامله نمیشم شوهرمم آز اسپرمش عالی بود بازم۵ماه هر نوع ویتامینی ک بگی داره میخوره

پلی کیستیک ساده ک بدون دارو پریودام منظم و دقیقن فقط از سونو۱۴پری متوجه شدم چون تخمدانام فولیکول بال ...

خدا جواب صبر و تلاشتونو بده ..

درکترم میگف اسون ترین و راحترین نازایی همین پلی کیس هست

منم مث تو فقط منتها پریودام نامرتبه 

خدا جواب صبر و تلاشتونو بده .. درکترم میگف اسون ترین و راحترین نازایی همین پلی کیس هست منم مث تو ف ...

آره بابا خیلی مریضی پیش پا افتاده ایه نمیدونم چرا من حامله نمیشم من پارسال دو ماه خوردم حامله نشدم ماه بعد نخوردم سونو دادم فولی۱۹داشتم تو تخمدان چپ بدون آمپول دخترمو باردارشدم نمیدونم چرا امسال هرکاریش میکنم حامله نمیشم من اصلآ هیچ مشکلی ندارم با پلی کیستیک

آره بابا خیلی مریضی پیش پا افتاده ایه نمیدونم چرا من حامله نمیشم من پارسال دو ماه خوردم حامله نشدم م ...

اره منم موندم 

یعنی الان یه دختر داری ?

ن سقط شد۴ماهگی پارسال خردادماه

💔💔💔💔

خدا عوضش بده مال م ۲ ماهی سقط شد آخرین بار 

درک میکنم💔

چند ساله منتظری? به زودی پس کیه  دور و برم پره از منتظرا یکی ۷ سال یکی ۱۲ سال یکی بیشتر ...

من دو سال فدات شم

الهي يكي سالم وخوشگلش روزي ما ميشه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
سلام دوستان التماس میکنم برای شفای پدر منم دعا کنید این روزا پدرم بعد عمل قلب باز ۹ روز گذشته به ه ...

💔💔💔

ان شاءالله چشماشو باز کنه و صد سال سایه اش بالا سرتون باشه

مشکل تو چیه 

عزیزم اونجا پستتو خوندم خیلی ناراحت شدم 💔😢

من تنبلی تخمدان دارم 

هر دو سری هم با امپول و قرص حامله شدم...

دور از,جونت پریود داغون یعنس رفت دیگه رفته حالا بشین تا بیاد .....

اقامم اصلا اهل دکتر نیست  ...میگه من اصراری به بابا شدن ندارم خدا داد شکر نداد هم شکر .....

یبار بش گفتم چون تو این مبحث کسی نمیاد بگه شوهرش مشکل داره از هنون اول هرچی تیکه اس و دلسوزی سر ماها خالی میشه

عزیزم اونجا پستتو خوندم خیلی ناراحت شدم 💔😢 من تنبلی تخمدان دارم  هر دو سری هم با امپول و قر ...

من سونو دادم گفتن هیچ مشکلی نداری همه چیز طبیعیه آزمایش هورمونی هم دادم گفتن چیزی نیست گفتن شاید شوهرت اسپرمش ضعیفه ک بچه قبل از تشکیل شدنش از بین میره ولی اونم آزمایش داد خداروشکر میگن جوابش خوبه حالا منتظر ج آزمایش من هستیم چون دوبار باید آمپول روگام میزدم ولی نزدم شرایطم سخت شده 

شوهرمم خیلی بچه دوس داره هی میگه کی بچه دار میشیم بخاطر همون آزمایشی لازم باشه انجام میده 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین