mariarp مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2909 عنوان منتظرا 💔💔💔 446 بازدید | 66 پست منتظرا...بیاین درد دل کنیم امشب خیلی دلم گرفته 💔💔💔کی قرار پس مامان بشم💔کی نوبت منه پس💔کی میتونم دل شوهرمو شاد کنم....کی نوبت اون میشه که بشه بابا💔 بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم خدایا شکرت💕 1397/06/29 | 02:23 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد_جون عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 11255 ان شاالله به زودي😍 عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38987 شاید باورت نشه امشب تو عزاداری وقتی چراغ ها خاموش بود برای تمام منتظرین سایت و دوستای خوبم از ته دلم دعا کردم که چراغ دلشون روشن شه🙏🙏🙏🙏🙏🙏💟💟💟
mariarp مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2909 ان شاالله به زودي😍 چند ساله منتظری?به زودی پس کیه دور و برم پره از منتظرا یکی ۷ سال یکی ۱۲ سال یکی بیشتر یکی کمتر ...استرس میگیرم همش مث اونا بشم یه عمر منتظر و خسته...💔 بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم خدایا شکرت💕
اوجولات عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17049 من امروز انقد گریه کردم بخدا الان چشام مث چشای خون اشام شده دوستم بهم گفت من مطمئنم تو هیچ وقت بچه دار نمیشی
mona_khanoom عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 12623 شاید باورت نشه امشب تو عزاداری وقتی چراغ ها خاموش بود برای تمام منتظرین سایت و دوستای خوبم از ... خدا خیرت بده خیلی خوبی
atiiiiiiiijoooooon عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2317 شاید باورت نشه امشب تو عزاداری وقتی چراغ ها خاموش بود برای تمام منتظرین سایت و دوستای خوبم از ... ممنون...من از شوهرم خجالت میکشم...گناه داره باتموم وجودم حس میکنم نیاز داره تو خونه ی بچه باشه... باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
mona_khanoom عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 12623 من امروز انقد گریه کردم بخدا الان چشام مث چشای خون اشام شده دوستم بهم گفت من مطمئنم تو هیچ وقت بچه د ... چی ،چرا
mariarp مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 2909 من امروز انقد گریه کردم بخدا الان چشام مث چشای خون اشام شده دوستم بهم گفت من مطمئنم تو هیچ وقت بچه د ... وا چرا ...دوستت بیخود کرد ببخشیدا درمون درد نمیتونن بشن چرا نمک میپاشن بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم خدایا شکرت💕