2777
2789
عنوان

چه تولدی...

111 بازدید | 11 پست

امروز تولدم بود اما دریغ ازیه تبریک خشک و خالی

مامانم ک شک ندارم یادش بود و خواهرم اما اصلا یه تبریک هم نگفتن اینا به کنار از نامزدم واقعا توقع داشتم غروب بهش گفتم مث اینکه تولدم بودا قسم خورد ک تا دیروز یادش بوده واین واقعا دلم شکست بعد گفت ببخشید گفتم چه فایده داره دیگه ا،شب ک باز حرف زدیم بحثش شد به من میگه تو منو خورد کردی میگم ببخشید میگی چ فایده و....

بغض داره خفه ام میکنه برای هیشکی مهم نیستم

ول کن بابا بی خیال

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوروز پیش تولدم بود هیچکی تبریک نگفت بعد که گفتم همه گفتن محرم بود نگفتیم.شتید اطرافیان شما هم ا ...

عزیز، ما خانواده مذهبی نیستیم

نخاستم ک تولد بگیرن یه تبریک ربطی ب محرم نداره اونم برای شوهررت

چقدر خوب اما من دارم اشک میریزم واقعا دلم شکست

ن عزیزمممم سخت نگییییر

هیچی ارزش اشکتو نداره

من خودم ب همه پیام میدم تولدمه زود باشین بهم تبریک بگین😅😅😅

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن