2789

مثل هم هستن

فقط خيانت مردا بيشتر ديده ميشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا نمیشه گف هرکسی که برای  چشم حرمت  نشناسه

زبون حرمت نشناسه

برای اعضای بدنش  گوشش تا کل بدنش ... وبرای خودش همسرش خانوادش یا هرچیزی

اون خیانت میکنه  وگرنه ادم عاقل دنبال لذت دنیوی این مدلی نمیره مشکلی هم باشه راه حل داره خدا  اخرش هم  طلاقو گذاشته چزا با  روح و روان کسی بازی کنیم

من خدایی ی دخترو میشناسم که

خوب جا داره اینجا یه خاااک تو سرت به خانمایی بگیم که خیانت میکنن اگه شوهرتو نمیخای طلاق بگیر غرور مر ...

براي آقايون كه خائن هستن نكنه اي نداري

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
اصلا نمیشه گف هرکسی که برای  چشم حرمت  نشناسه زبون حرمت نشناسه برای اعضای بدنش  گوش ...

ی دختر خانمی میگف 

نامزد صیغه ای من معتاد بود

شک کردیم  ولی ثابت نتونستم بکنم ب خانوادم گفته بودم فقط

وسط این بحثااا فهمید پسره علاقع ای بهش نداره مجبوری  ازدواج کرده به قوللللللل خودشون ولی ما تو کتمون ازدواج زوری نمیره ...اونم بچه سن نبود

خلاصه هر روز با ی دختری طرح رفاقت میریخت  یبار با  دوست  نامزدش...دوست شد پول داد برو نامزد منو  ببر دوست پسر  بازی که چییی دخترووو خراب  جلوه بده

بببین ی ادم چقدر پست فطرته..

خلاصه که  نامزدی بهم زدن

اتفاقاتو  مرور میکردن یکی یکی  رو میشد دستش

اخر چی موند..ی دختر عقده ای ک‌گف فقط  دوست میشم نه با ی پسر با ده تا پسر  فقط میچزونم...پسر یعتی  فلان مرد یعنی فلانننن

می تیغم و... 

انقدر من  ناراحت شدم دیدم چرا چرا با روح وروان ی نفر بازی میکنیییم اخه