2777
2789

استارتر درسته کار کم پیدا میشه

ولی کارای مربوط به رستوران و کارایه مربوط به پرستاری و بهیاری همیشه هستن تخصصی هم نمیخوان

الان شنبه اول صبح برو تو سایت همشهری شهرتون کلی کمک آشپز میخوان

والا واسه شروع خوبه بعد ۲ سال میشی آشپز حرفه ای

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلیی خوب درکت میکنم....من خودم سی و دو سالمه....تا به این سن اصلا موقعیت ازدواج برام پیش نیوم ...

باکی ازدواج کردی چرا داری جدا میشی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
دقيقا انگار تو باتلاق گير كردم هرچي بيشتر دست و پا ميزنم بيشتر فرو ميرم اخخخخخ ك كور شدم از بس گري ...

فردا برو اول یه کلاس ورزش ثبت نام کن که یک روز در میون به یه بهونه ای از خونه بیای بیرون

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اره بابا.حالا ن اینکه هی خودتون عقب بندازید .ولی هر وقت دعا میکنید بگید خدایا هرررروقت هررررچی و هرر ...

اینا درست ولی عمرمون داره تموم میشه اخه 

اینا درست ولی عمرمون داره تموم میشه اخه 

نترس .منم این حرفا رو میزدم.خیلی حس بدیه.

در هر زمینه ای ب این فکر کنید ک بالاخره ی روزم قسمت شما میشه.

من خودم مجرد ک بودم تو این عزاداریا همش نگاه ب زن و مردای جوون میکردم ک دستشون تو دست همه.اصلنم ب این فک نمیکردم ک قسمت منم بشه ولی شد.الان سه ساله دست تو دست همسر خدمت امام-حسین# هستیم

نترس .منم این حرفا رو میزدم.خیلی حس بدیه. در هر زمینه ای ب این فکر کنید ک بالاخره ی روزم قسمت شم ...

خداروشکر عشقتون و زندگیتون پایدار باشه

باکی ازدواج کردی چرا داری جدا میشی

اختلاف فرهنگی..اختلاف عقیده....همسرم خانواد ه ترکه...فوق العاده مردسالار...خودخواه...حرف و شعور زن رو قبول ندارن...اهل نیش و کنایه و زخم زبان...تحت تأثیر حرف دیگران بودن...سردمزاج.و. کلی مشکلات دیگه....اصلا وجه اشتراک نداریم.....احساس کردم اگر برم زیر یک سقف باهاش فقط نقش ام کلفت بی جیر و مواجبه....ک هرچی به سرش بیارن حق اعتراض نداره