2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست
وای خدا از گناه من بگذره ،یه لحضه به خانومش شک کردم😖😖😖 خدایا حلال کن😭😭😭

دقیقا😐چقد منحرفیم ما

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فردا بی بی میزنم دعام کنین معجزه شه به حق علی اصغر

چن وقته منتظرین ،ان شاالله خبر خوب میارین

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
منم فردا بی بی میزنم دعام کنین معجزه شه به حق علی اصغر

بی بی میزنی؟؟یعنی چی

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
من یه نفر که لیاقت معجزه ندارم فک کنم چون اینهمه آدم دعام میکنن و نذر و نیاز ۵ ساله هیچی به هیچی نمی ...

دعا کن بچه دار بشی سال دیگه دل یه بچه رو شاد کنی مثلا کیف و کفش و لوازم التحریرشو بخری حتما خدا صداتو میشنوه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من یه نفر که لیاقت معجزه ندارم فک کنم چون اینهمه آدم دعام میکنن و نذر و نیاز ۵ ساله هیچی به هیچی نمی ...

ان شاالله هممون. خیلی بی تاب شدم این روزا ... الهی قسمت هممون کنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه