2777
2789
عنوان

چیکارکنم

167 بازدید | 32 پست

کلی موز هم سیاه شده هست هم نشده چی درست کنم چیکار کنم میشه راه حل بگید حیفه بندازم برم یکم له شده هاروشیرموز کردم بقیه اش چی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

لواشک کن😅

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

لواشک کن😅

میشه مگه🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه مگه🤔

😝😝😝

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بقیشو کیک یخچالی درس کن دسر موز درس کن تا من تایپ کنم خیلی طول میکشه ابن دوتا طرز درست مردنشون خییلی ...

طرز تهیه از نت بگیرم کیک یخچالی بزنم ودسرموز درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حلقه حلقه کن بزار تو افتاب خشک بشه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
کیگ یخچالی درس کن کیک درس کن بزار وسطش مافین موز ماسک کن بزا صورتت

اگه سیاه شده بعضیاش چی اونا هم میشه کیک یا بندازم بره .ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار فریزر میمونه 

سیاه هارو اخه خرابتر میشه نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791
2779
2792