2777
2789
عنوان

کِی بی بی چکتون مثبت شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلش هاله هم نمینداخت ؟؟ ازمایش خون ندادین یه هفته رو صبر کردین تا بی بی مثبت شه ؟

والا قبلش بی بی چک نزدم گفتم بزارم هفت روز بگذره تا هورمون بارداری بدنم زیاد شه نتیجه درست بده بعدش بزنم، ازمایش هم روز هشتم دادم مثبت شد

والا قبلش بی بی چک نزدم گفتم بزارم هفت روز بگذره تا هورمون بارداری بدنم زیاد شه نتیجه درست بده بعدش ...

بسلامتی

چ صبری ..ماشالله 😊🙌

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
تازه ماه اول اقدامي  خيلي زوده محلت بده به خودت اين علايم هم واسه همينه  من دو تا بارداري ...

وای نگوو  نگووو ... 😭 حوصله دوباره انتظار کشیدن رو ندارم ... دو روز دیگه وقت هست شاید شد ..🙌 

نه اصلاااااااا استرس ندارم ...حتی یه ذره فقط این حالتا خیلی داره اذیتم میکنه ! 😒 از انتظار هم بدم ...

هیچکس از انتظار خوشش نمیاد خاهر ولی گاهی وقتا خدا کاری میکنه ک انتطار واس ادم یه چیز عادیشه انشالله همین ماه بارداری

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بعد از4ماه اقدام مثبت شد دو روز قبل از موعدم.و متاسفانه رشدش تو 6هفتگی متوقف شد و سقط کردم.عجله نکن اصلاااا فقط از خدا بخواه یه بچه سااالم بهت بده

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
بسلامتی چ صبری ..ماشالله 😊🙌

وقتی دو روز از موعدم گذشت به مامانم گفتم که پری نشدم گفت حتما بارداری معلومه ازت، منم بهش گفتم مگه میشه به این سرعت باردار شم نه حتما اشتباه میکنی، قدیمی ها تجربه بیشتری دارن خوب حدس زد

سپید جون بتات چقدر بود؟

همون روز که بی بی هاله انداخت بتام ۵۸ بود.روز موعدم ۱۲۷ شده بود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بعد از4ماه اقدام مثبت شد دو روز قبل از موعدم.و متاسفانه رشدش تو 6هفتگی متوقف شد و سقط کردم.عجله نکن ...

همچنین برای شما 🙌🙌🙌🙌