2777
2789
عنوان

دعوت به چالش😀😉

266 بازدید | 33 پست

دوستای گلم این یه چالشه و همیشه دوست داشتم نظر افراد و بدونم

هم متاهل های عزیز و هم مجرد ها جواب بدن،

شما ترجیح میدادین و میدین با کسی که خیلی دوستتون داره ازدواج میکردید یا ازدواج کنید؟ یا کسی که شما اونو خیلی دوست دارید؟😉

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی ک‌منو خیلی دوسداره  😂😂😂

😍😍😅

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

گزینه۱🙂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من با کسی که خیلی دوسش داشتم ازدواج کردم و به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم باید با کسی که دوستم دا ...

پس این جمله که میگن دل مردا سخت به دست میاد درسته!!

واقعا متاسف شدم عزیزم😔

متاسفانه مشكل من اينه كه كسي كه دوسم داره ول ميكنم ميچسبم ب كسي كه دوسش دارم

اشتباه اکثریت همینه، همیشه دنبال دست نیافتنی ها هستیم🙄

هر دو هم دیگرو دوست داشته باشیم چون فوق العاده احساساتی هستم 

عزیززززم

این بهترین کاره 😘