2821
2789
عنوان

شمام مثل منید؟؟؟؟؟؟

223 بازدید | 19 پست

از وقتی ک با نی نی سایت آشنا شدم و ماجراهای مادرشوهر میخوام و شوهر الان احساس میکنم از هر دوشون بدم میاد احساس میکنم بهم ظلم کردن قبلانم شوهرم به مادرش همش ز میزد من مشکلی نداشتم اما الان بدم میاد من اصلا باهاشون مشکل ندارم شوهرم و از خودم بیشتر دوست دارم عاشقشم مادرشم بد نی کاری نداره شاید یوقت ی فرقی بزاره با جاریم ک خیلی کم پیش میاد کلا خیلی خوبه هوامو داره ولی الان احساس میکنم اینا از رو موزی بودنسه احساس میکنم میخواد شوهرمو ازم بگیره .

احساس میکنم میخواد بچه ایی که هنوز ندارم و ازم بگیره 

دارم دیونه میشم شوهرم پشتمه خیلی قربون صدقه م میره ولی من چند روزه توهم زدم فکر میکنم منو دوست نداره.

ی چیزم بگم من خیلی علائم بارداری دارم از هر دردش دارم کمر درد و دل درد و پهلو و دندون و حالت تهوع و بیخابی و... دو روز دیگه موعودمه واسادم ببینم چی میشه یعنی از علائم اونه بالخره یا پریود میشم یا حامله م دیگه ولی به این سایتم مربوط میشه مگه نه؟نظر شما چیه

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

نی نی سایتو ببوس بزار کنار ،تو اوج خدافظی کن تا رو زندگیت اثر نزاشته

حالا یکی ی مشکلی داره دلیل نمیه اون مشکل واسه بقیه هم اتفاق بیفته

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من اینجوری نیستم 

بنظرم دیگه نیا اینجا. میخای زندگیتو خراب کنی

بنظرم توهم زدی ، قدر مادرشوهرتو بدون ، از روی موزی گری نیست ، اگر بود قبلا میفهمیدی

قدر شوهرتم بدون ، زندیگتو بچسب لذت ببر

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

وااااای.😃😃😃منم خیلی افسرده شدم که حتی شوهرم چنباراعتراض کرده چته .دیگه طرف شوهرم‌نمیرم قهراش کاراش بی توجهم که شدیدا داره اعتراض میکنه😏ولی من انگارخنثی شدم

زندگی کمی مهربان باش😫
من توهمه خيانت دارم😫يه هفتس رو تخت افتادن مامانم كلي فوشم ميدع كه بسه و اينا،،، حالم بده😭

خیلی حالم بده

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده

چقد زود تاثیر میبینید از این جاها ....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

خب نیا خواهر اگه اینقدر زود تاثیر میگیری البته حقم داری 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...