2777
2789
عنوان

زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
دوسته عزيز منم چهار ساله با يه نفرم،،،بعد خ همو ميخوايم، قراره كه ازدج كنيم تا سال بعد ٠ خ از خيانت ...

عزیزم سعی کن همیشه کنارش باشی در هرشرایطی.پشت هم باشید تو شرایط سخت.من یه مدت خیلی از شوهرم دور شده بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره...

منم تحربه یک خیانت تلفنی داشتم...یعنی همثر سابق...

من هم اصلا تصمیم به جدایی نشدانم...

ولی به جدایی ختم شد...

چون بر خلاف همسر تو اصلا از کارش پشیمون نبود ! 

اصلا تلاش نکرد اعتماد از دست رفته رو برگردونه....

بعد ۵ سال زندگی یادش اومد گوشیش رو رمز بزاره...تا تو توالت گوشیش رو میبرد.....عمداً یک رفتارهایی میگرد شکنجه اور که من کم بیارم و اوردم...

.

.

ولی میدونی نظر من چیه ؟؟؟ خدا به ادما زبان داده.

وقتی کسی ازدواج میکنه یعنی یک ادم بالغ هست...یک ادم بالغ ار خوشی و ناخوشی تو زندگیش داشته باشه اول میاد واضح و صادق با همسرش در میون میزاره...که از چی خوشحاله و از چی ناراضی...چه کمبودی داره یا نداره...خیاینت نمیکنه...

زندگیم جوری نیست یا دیدن خیانت سریع جمع کنی بری...باید فرصت داد...ببینی طرفت حاظر هست دوباره بسازه یا نه...

اگه تلاش کنه بسازه که خب عالیه..

اگه نه...

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
عزیزم سعی کن همیشه کنارش باشی در هرشرایطی.پشت هم باشید تو شرایط سخت.من یه مدت خیلی از شوهرم دور شده ...

اوهوم، خودم خ رو اخلاقم دارم كار ميكنم،، واقعا فكرمو مشغول كرده، ميترسم بي دليل اينكارو كنه ٠٠ 

خداجانم خودت بهم كمك كن   
الان بخشيديش از ته دل؟ ادما گاهي يه كاري انجام ميدن خودشونم باورشون نميشه اون كارو خودشون كردن يا نه ...

اره بخشیدمش و واقعا عاشقشم.بدون هم میمیریم .ادم اشتباه میکنه تو زندگیش منم خیلی اشتباه داشتم 

تنوع طلب بله هرکاری کنی باز خیانتش میکنه ولی گفتم شوهرم اصلا اهلش نبود قسم میخوردم روش ولی یه مدت خی ...

مال منم اولین بار موندم که چرا خیانت اون تماس تلفنی وچت بود وحتی چون من فهمیدم میخواست خودشو بکشه بخشیدمش باز بعد چند سال تکرار شد وباز بخشیدم اما خب الان داغونم ومشکوک نمیتونمم باورش داشته باشم البته همه رو از چشم زن ودخترای خیابونی میبینم

خانوم هايي كه ميدونيد اخلاق خوبي نداريد چرا تلاشي نميكنيد

خيلي ها بدن اما نميدونن و طرف مقابل رو محكوم ميكنن

اما شما كه ميدونيد حيفه زندگيتونه

هر زن يك سرزمين است .اداب و رسوم خودش را دارد...
من  ۷ ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل میگف هیجی ازت نمیخام فقط محبت بعد یه مدت دید فایده نمیکنم ...

وای نکن توروخدا منم خیلی داد میزدم .نکن .مردا ازین کار متنفرن شوهر من که میگه داد میزنی برام غریبه میشی انگار

من اخلاق هیچه اصن ندارم

خیبیم زبون درازم

خونه باباش اینام نمیرم

بهش هم توهین میکنم

خیلی هم قهروکم

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
اره بخشیدمش و واقعا عاشقشم.بدون هم میمیریم .ادم اشتباه میکنه تو زندگیش منم خیلی اشتباه داشتم 

اوهوم درسته، اميدوارم هميشه خوب باشين و اين چيزا از يادت بره

خداجانم خودت بهم كمك كن   
به زودی برای همیشه میری خونه پدرت😂

خودش هم روزی صددفه میگه ولی برام مهم نیس

میدونم بده اما نمیدونم چراهمینجوری موندم

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.