2777
2789
عنوان

خواستگار😂😂

590 بازدید | 34 پست

بچه ها این داستان ماله یه سال پیشه

من یه مدت تو فیسبوک عکس و اینا میزاشتم البته شخصی بودا بعد یه پسر که بنظر خارجی میومد ریکوست داد من قبول کردم بعد۲هفته اینا پی ام داد تو فیسبوک مسنجر شروع کرد حرف زد یه سری سوال پرسید بعد حرف رسید به خواستگاری کفت اره من خیلی دوست دارم و وفادارمو نمیدونم به عشق در نکاه اول اعتقاد دارم وایمیسم تا درست تموم شه و ازاین چرت و پرتا الان دیگه زیاد نمیرم فیسبوک یارو امریکا زندگی میکنه داره چشم پزشکی میخونه و باباش تاجره اینا بدرک ولی خیلی سیریشه😐اصلا ول نمیکنه هر بار جوین میشم فیسبوک منیجر هی پی ام میده الان میترسم اصن برم فیسبوک چی کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرمن الکی میگه .چشم پزشک اونم تو امریکاااا بیکاره ب تووو پیم بده🤔

چمیدونم بخدا تازه ۱نفرم نیست۳تا از این پسر خارجیا تو فیسبوک هی بدون بهانه دی ام میدن یا مثلا برای تولد حتی من نمیشناسمشون تولد تبریک میگن اصلا یه داستانی شده جلو فامیل

بهش بگو بیا ایران خواستگاری بعد معلوم میشه

گفتم گفت میام هر وقت بگی ولی بنظزم از ایناس که جدی بگیره البته من به شوخی گفتما میگفت بیا با من ازدواج کن میبرمت امریکا اقامتم میگیری

بابا انقد از این مدلیا ب تورم خورده اخرم فهمیدم ایرانیه😂

نه این و میگم پرس و حو کردم خارجیه حتی لوکشین و عکساشم چک میکنی حتی قیافشم به ایرانیا نمیخوره بدبختی اینه۱کلمه هم فارسی بلد نی

گفتم گفت میام هر وقت بگی ولی بنظزم از ایناس که جدی بگیره البته من به شوخی گفتما میگفت بیا با من ازدو ...

پس بگو بیاد اومدنش که واسه توضرری نداره

امتحانش هم میکنی ببین راست میگه یا نه