2777
2789
به سلامتي. خوش اومدين. من شمارشو ميدم تماس بگيرين فكر كنم مربي مياد فرديس پيش شما

مرسي عزيزم 

لطف ميكني 

نميدوني كدوم مربي ش خوبه ؟ 

تو مثل دعاي مادرم از ته دل ميايي🧚🏻‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسي عزيزم  لطف ميكني  نميدوني كدوم مربي ش خوبه ؟

متاسفانه نه نميدونم.اما ميدونم جزو بهتريناست تو كرج.من ١٤ سال پيش گواهينامه گرفتم و سمت آموزشگاه نرفتم! خودم يه پا مربي ام

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"
متاسفانه نه نميدونم.اما ميدونم جزو بهتريناست تو كرج.من ١٤ سال پيش گواهينامه گرفتم و سمت آموزشگاه نرف ...

اخي عزيزم 😍😍

من خيلي ترس دارم نميدون م چ كار كنم ؟ 

مرسي عزيزم از لطفتت😍😍😍

اخي عزيزم 😍😍 من خيلي ترس دارم نميدون م چ كار كنم ؟  مرسي عزيزم از لطفتت😍😍😍

ببين يه نصيحت دوستانه اگه از رانندگي بترسي هيچوقت يادش نميگيري دقيقا مثل شنا. نهايتش يه  گلگير يا دره ديگه! بالاتر از سياهي كه رنگي نيست🤣🤣

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"
ببين يه نصيحت دوستانه اگه از رانندگي بترسي هيچوقت يادش نميگيري دقيقا مثل شنا. نهايتش يه  گلگير ...

😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻