2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من پریودهام منظمه فقط چون اقدامم این ماه ۴روزه عقب افتاده اصلا عقب نمیفتاد فقط حالت پریودی دارم ترشح هم دارم یعنی میشه کیست باشه آخه بی بی چک قبل موعدم هاله انداخت ولی مدیکور هیچی 

من از پریودی ام چند روز گذشته دو روز لک داشتم.هنوز پریود نشدم.

امکانش هست کیست داشته باشم؟

لطفا راهنمایی ام کنید.

کلا از مطب دکتر زنان و سونو تنفر دارم.

نمیدونم چیکار کنم.

ازدواج نکردم. چون شاید کسی نظر بر بارداری بده.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها
جوشم زیاد میزدن ولی پری منظم بود 

یعنی برای منم کیسته اخه هرماه سنو میرفتم هیچی نبود این ماه اینجور شدم یعنی ۳ روز بعد از اقدام دل درد گرفتم اونم مثل درد پریودی بعدش قطع شد تا الان که حالت پریودی دارم 

عزیزم من پریودهام منظمه فقط چون اقدامم این ماه ۴روزه عقب افتاده اصلا عقب نمیفتاد فقط حالت پریودی دار ...

تو اقدام طبیعیه عقب انداختن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دکتر گفت احتمالا بارداری یک هفته صبر کن برو سنوگرافی

چون بی بی چکتم هاله داره قطعا همین طوره😍😍برو ازمایش 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من از پریودی ام چند روز گذشته دو روز لک داشتم.هنوز پریود نشدم. امکانش هست کیست داشته باشم؟ لطفا را ...

هر تاخیر پریودی ک کیست نیست اخه‌...اکثرن کیست ارثیه  ینی اگ مادرت داشته باشه توام داری

نه اصلا نداریم

خب پس... پریود تا ۵ روز تاخیر ک برا همه طبیعیه....

بعدم من تو اقدام بودم تا ۱۰ روزم عقب میوفتادم کیستم نداشتم ...مگه الکیه