2821
2789
عنوان

لاهيجان

1987 بازدید | 16 پست

جاهاي ديدنيش كجاست؟!

رشت هم اگه لطف كنيد ممنون ميشم

البته هواي باروني هم در نظر داشته باشيد

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی میخوای بیای؟من رشت هستم از صبح بارندگی هست

چه خوب.... ما الان لاهيجانيم... اينجا هم بارونيه .....عصر يا فردا صبح ميخواهيم بريم رشت...به نظرتون كجا بريم خوش ميگذره؟! جنگل رو خيلي دوست دارم...

لاهیجان یه شیطان کوه داره دیگه😕 البته شایدم من فقط شیطان کوه رفتم😐

بله رفتم... خيلي هم بهشتي بود😊😊😊

خود شهر لاهیجان؟ یه استخر قشنگ داره و کافه های دورش، مقبره شیخ زاهد هم خیلی قشنگ، و بام سبز و مجموعه ای که اون بالا کوه هست مثل تله کابین وشهربازی و ..،اطرافش هم که ییلاقات فوق العاده زیبایی داره مثل دیلمان و روستای توتکی  و ...

خود شهر لاهیجان؟ یه استخر قشنگ داره و کافه های دورش، مقبره شیخ زاهد هم خیلی قشنگ، و بام سبز و مجموعه ...

استخر كجاست؟! ديلواني نزديكه؟! يه ليلا كوه شنيدم...

استخر كجاست؟! ديلواني نزديكه؟! يه ليلا كوه شنيدم...

استخر توی شهره درواقع منظورم دریاچه مصنوعیه وسط شهر بود، دیلمان عزیزم با لیلا کوه  فرق داره باید به به سمت کوچصفهان  برید  آبشار و  رودخانه قشنگی داره حدود نیم  ساعت بیست دقیقه با شهر  فاصله داره

استخر توی شهره درواقع منظورم دریاچه مصنوعیه وسط شهر بود، دیلمان عزیزم با لیلا کوه  فرق داره بای ...

ممنون عزيزم از راهنماييت❤️