2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

343 بازدید | 47 پست

بچه ها کلی ذوق کردم که بی بی چکم مثبته ولی یهو تو تاپیک های قبل نی نی سایت خوندم یسری ها بی بی چک مثبت رفتن ازمایششون منفی شد😢مگه میشه؟

اخه چطوری؟

الان کلی استرس گرفتم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا خیلی استرس میدن بابا...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عکس بی بی چکتو بفرس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

تو همونی ک دنبال ازمایشگاه میگردی ؟ 

اگه دارو مصرف کرده باشی امکانش هست بی بی چکت اشتباه نشون بدی 

در غیر این صورت احتمالش خیلی کمه 

چند روز از موعدت گذشته

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

عزيزم استرس نداره .. 

ان شاءالله كه مثبته . 

برو آزمايش خون بده كه خيالت كاملا راحت شه ، 

توي هر چيزي بالاخره اشتباه ميشه ، 

بعضي وقتا بيبي چك هم اشتباه ميگه ، ولي به اين معني نيست كه حتما اشتباهه براي شما ، 

اگه فعلا نميتوني آزمايش خون بدي يه بيبي چك ديگه بذار 

از موقع پریودت گذشته؟

اره ۳روز حالت تهوع هم دارم سینمم خیلی درد میکنه 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
تو همونی ک دنبال ازمایشگاه میگردی ؟  اگه دارو مصرف کرده باشی امکانش هست بی بی چکت اشتباه نشون ...

اره همونم از وقتی خوندم دلم میخاد ازمایش برم مطمئن بشم با امروز میشه ۳ روز