2777
2789
عنوان

۲تا سوال دارم

393 بازدید | 37 پست

۱_خبر بارداری رو چه موقع و چجوری به مامانم بگم روم نمیشه اخه خیلی خجالت میکشم

حتی در مورد پریودام حرف نمیزنم باهاش

۲_از کجا برم تیکر بذارم؟

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی مطمئن شدید ب شرایط تون

تو موقعیت و روز مناسب 

یه دسته گل بگیرید و برید دیدنشون و یه کارت از جانب 

بچه تون بنویسید و بذارید روش 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

تیکر نمیدونم عزیزم ولی یه دسته گل و یه لباس نی نی 😍 و شیرینی بخرید برید خونه اشون با دیدن لباس میفهمم چه خبره

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم

میفهمم=میفهمن😊

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم