2777
2789
منم هیچ کاری نکردم منم راهنمایی کنید یک بچه کوچک دارم نمی دونم چه جوری درس بخونم

وقتی خوابه بشین بخون صبحازودتربیدارشویعنی بعداذون نخواب اگه بچه ظهرامیخوابه یه ساعت توهم استراحت کن بعدپاشوبخون برنامه ریزی کن کارای تمیزی خونه روتوی یک روزخاص انجام بدی هیچ روزی بی کتاب نباش حتی اگه شده روزی4ساعت بخون مهمونی زیادنروعروسی وجشن وایناهم نروولی اگه واجب بودبعدابایداون چندساعت روجبران کنی ازروزی 6ساعت شروع کن به خوندن وکم کم نیم ساعت نیم ساعت اضافه کن تاعادت کنی بهش

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
من سال بعد کنکور دارم ولی هنوز هیچ کاری نکردم اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم چه جوری بخونم کتاب تست چ ...

اول اینکه اگه تو مدرسه خوب باهاتون کار میکنن که هیچی اگه نه حتمااا کلاس کنکور برو

بعد اینکه زیستتو باید هم خوب خوب کتابو چندبار بخونی هم تست زیاد کار کنی خیلی زیاد...واسه زیست خیلی سبز،نشرالگوخوبن نکاتشونو خوب بخون و خلاصه کن

شیمی هم یه بخش حفظیات داره ک باید کتابو خوب بخونی یه بخش تستیم داره که باید بازم خیلی سبز و گاج نقره ای و آب قلمچی و موج ازمون کار کنی

فیزیکم تست زیاااد بزن همون گاج نقره ای رو خوب بخونی و تستاشو کامل بررسی کنی کافیه همون یه منبع

ریاضی هم من خودم خیلی روش وقت نمیزاشتم درهمون حد ک بتونم تا ۳۰درصدو حداکثر تو کنکور بزنم که گاج نقره ای واسش کافیه

بیشتررو زیستوشیمی وقت بزار

عمومیام که هم بخون هم تست گاج نقره ای رو بزن

مخصوصا کتابای لقمه که واسه تاریخ ادبیاته حتما از الان بخون و مرور کن که تو ذهنت بمونه واسه زبانم مبتکران شهاب اناری خیلی جواب میده

ازمون قلمچی هم یادت نره شرکت کنی

مطابق اون برنامه ریزی کن ولی سعی کن یکم جلوتر از برنامش باشی

همین دیگه😅موفق باشی عزیزدلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابای تست هم اینابهترینن: زیست گاج ونشرالگو ریاضی خیلی سبز یامهروماه فیزیک گاج نقره ای عالیه عر ...

رشتم فنیه

متاسفانه زیاد به ما فنیا اهمیت نمیدن مخصوصا که الان نظام آموزش عوض شده کتاب تست خوب پیدا نمیشه ولی عمومیا رو می تونم استفاده  کنم

ممنون

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

در مورد خوندن بهت بگم فقط صرفا نگو کتابو واو به واو بلد باشم کافیه خیلی زیاد تست کار کن همه جور تست تعداد تستاتو بنویس و برنامه ریزی هم خیلی مهمه برو از قلم چی دفتر برنامه ریزی بخر و اون تو ساعت مطالعه ها و تعداد تستاتو بنویس در مورد منابع هم چن تا منبعی نباش مثلا من خودم اینارو استفاده میکردم 

ادبیات و زبان فارسی : نشر الگو

عربی : خیلی سبز

دینی : میکروطبقه بندی گاج

انگلیسی : خیلی سبز و گاج

ریاضی : آبی قلم چی و مبتکران 

زیست : آبی قلم چی ، سه سطحی قلم چی ، خیلی سبز ، میکروطبقه بندی گاج ( واسه زیست چن تا کتاب داشتم 😁)

فیزیک : آبی قلم چی ، میکرو طبقه بندی گاج

شیمی : آبی قلم چی ، سه سطحی قلم چی ، خیلی سبز

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

صاحب تاپیک نترکونی لازم میشه

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
وقتی خوابه بشین بخون صبحازودتربیدارشویعنی بعداذون نخواب اگه بچه ظهرامیخوابه یه ساعت توهم استراحت کن ...

ممنونم مگه صبح از خوابم بزنم بخونم در طول روز نمی خوابه مهمونی هم من اصلا هیچ کی رو ندارم برم به غیر از مامانم

زیادمنبع داشتن هم خوب نیستایک منبع اگه مسلط شدین برین کتاب بعدی اگه تستای همه روبخواین باهم بزنین به چندماه دیگه میبینین نه اون تموم شده نه این وچیزی هم نفهمیدین من خودم برازیست تخته سیاه دارم تموم بشه گاج روشروع میکنم برامرور

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!