2777
2789
عنوان

الهی خیر نبینه..

1261 بازدید | 54 پست

من چن ماه پیش قهرکردم باشوهرم رفتم خونه مامانم مادرشوهرم اومده بوده خونم برای خودش مهمونی کرده دختراشو ...من زنگ زدم مدرشوهرم گفتم راضی نیستم ازووسیله هام درنبودم استفاده کنین همه وسیله هام نوبودن واوناهم مثه مغول ها رفتار میکردن اصلا رعایت نمیکردن که مثلا فرش یامبل ها کثیف نشه ابریز یخچالمو بعددیدم شکسته بود...حالا امروز اومدم خونشون اخه حسینیه دارن بعد رفتم دیدم مادرشوهرم قاب هایی که خودشون کادو دادن گذاشته تو اتاقش وچینی های جهاز شوهرمم که خودش داده بود چیده بود توی دکور...خیلی حالم بدشد...من نمیبخشمش...ایشالا هیچکدوم از عذاداری هاشم قبول نباشه..تازه هرسال هم پیاده میره کربلا...نیم ساعت پیش تو اشپزخونه بهم گفت اگه نمیتونین باهم زندگی کنین جداشین...اگه دختره خودتم بود به این راحتی میگفتی جداشین؟انشالله که خیر نبینه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی رفت کربلا تو هم تمامه وسایلهاتو بردار بیار خونه خودتون بعد  خونه اونا که رفتی هی ظرف بشور بزن بشکن راه بنداز بگو قضا بلا بود قضا بلا بود چه بهم انداز خوبی هستم😄😄

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

تجربه شد ک

هیچ وقت منزل تونو ترک نکنید و

اختلاف رو ب خانواده ها نکشونید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم وقتی رفت کربلا تو هم تمامه وسایلهاتو بردار بیار  بزن بشکن راه بنداز بگو قضا بلا بود قضا ب ...

وقتی میخاد بره کربلا دره تمام اتاق هارو قفل میکنه..دعا کن خداجوابشو بده من نمیتونم حرفی بزنم

دزد نامرد .... بگو حلالت نمیکنم   عزاداریم میکنه خاک بر سرش

اره هرهفته خونش ختم قرآن میگیره ...به خدا انقد دلم گرفته...نه به خاطره وسایل اونا که ارزش ندارن ازاخلاقاشون بی معرفتی وخودخاه بودنشون