2789
عنوان

فقط درد و دل

254 بازدید | 21 پست

چ

شوهرم نذر کرده بود دو روز چلچراغ برداره

مادر شوهرم نمیذاشت (مثل اینکه دو سال پیش برداشته بود از نافش خون اومده بوده)

دیشب مادرشوهرم قسمش داد که ور نداره

اونم گفت باشه یادم نبود که اون نذره برآورده نشده بوده

شبش ازش پرسیدم چی بوده

اولش نمیگفت

بعدش گفت که نذر کرده بود آگه با اون دختره(قبل عقد با من قرار بود با کس دیگه ازدواج کنه بهم خورد ،خودش پسند کرده بود اون خانوم رو،ولی منو خونوادش پیشنهاد داده بودن) ازدواج کنه دو روز چلچراغ برداره

اونقده ناراحت شدم

سعی کردم به روم نیارم اصلا نشد

هی میخواستم بغلش کنم نمیتونستم

تا 4 5 صب خوابم نبرد

یه حس بدی داشتم

گویا دیروزم دختره رو دیده بود

میگفت که دیدم دختره رو برو ی ایسگاه وایساده

با چفیه صورتمو پوشوندم که نشناسه ولی انگاری شناخته بود هی زل زده بود بهم ،منم از ایسگاه زدم بیرون

فک میکنم که هنوزم میخوادش که خودشو ازش پنهان میکنه

#درد_دل

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سالشه شوهرتون که اینارو براتوت تعریف کرده،،،شاید میخواد  جلب محبت کنه،،،حساس نشید سر این موضوع

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دقیقا ،انگار هنوز بزرگ نشده،اگه درگیر خرج و کار و گرفتاری میشد انقدری وقت خالی نداشت که به یه ادم تو گذشته اش فکر کنه

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.

منفی فکر نکن شاید خودش رو پنهان کرده که حتی به اندازه یه نگاه هم به شما خیانت نکرده باشه عزیزم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چند سالشه شوهرتون که اینارو براتوت تعریف کرده،،،شاید میخواد  جلب محبت کنه،،،حساس نشید سر این مو ...

اولش نمیخواست بگه 

من زیاد اصرار کردم 

بعدش گفت که ممکنه ناراحت شی 

منم که خودمو میشناختم گفتم پس نگو 

ولی گفت😟

من 18 /19 اون 21/22

عزیزم خوب سنش پایینه و طبیعیه،،،باید کنار بیای و حساسیت نشون ندی،،،زود یادش میره نگران نباش،،،سعی نکن این خرف ها رابطتونو خراب کنه که خیلی بدتر میشه و ازت دور میشه،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

همه به کنار آخه علم برداشتن چه سودی داره  جز گناه کردن چون به بدنش ضرر میزنه

استارتر خوشحال باش نیمه پره لیوان اینه همسرت روراست و صادقه و حرف دلشو بهت میگه...به مرور زمان فراموشش میکنه بذا مشغله اش زیاد شه...بعدم شما انقد براش بانوی خوبی باش که اونو یادش بره

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دقیقا ،انگار هنوز بزرگ نشده،اگه درگیر خرج و کار و گرفتاری میشد انقدری وقت خالی نداشت که به یه ادم تو ...

سنش کمه 

ولی آدم بیکاری نیس 

از بچگی کار کرده 

هنوز نمیدونه که نباید اینا رو به من بگه 

قرار نیس همیشه صادق باشه با من

منم همسرم با دختری ۸سال دوست بود بچه محل بودن ولی دختره ازدواج کرد رفت؛الان گاهی ازش میپرسم میگه همون موقع ک ازدواج کرد برام مرد و شد ناموس مردم؛امحرما هم میبینتش اتفاقا؛حتی دختره بعد ازدواج اومد دیدش البته شوهرم مجرد بود؛به شوهرم گفته بود اجازه ندارم جایی برم خیلی پشیمونم شوهرمم گفته بود زشته تو دیگه شوهر داری برو پی زندگیت

من 25سالمه و یه دخترم 

گاهی حس میکنم ازدواج برام.زوده 

چطور پسری که 4سال ازمن کوچیکتره و دختری که 6سال ازم کوچیکتره ازدواج کرده؟؟؟؟

به نظرم سن پسر باید یکمی بالاترباشه 

استارترجان درسته سن ربطی به فهم نداره ولی سن به بچه بازی ربط داره 

منخودم هنوزم بعضی رفتارام بزرگونه نیس...

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...