2777
2789

بايد قبلش اقدام كني

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا ک ب اینا نیس فقط خدا همین من اعتقاد دارمت شدید ب این مسله همه میگن بعد پاک شدن از پری چون تخمکی نیس بچه دختر میشه اما اینا نیست یا مثلا روز تخمک گذاری و .... هر جنسیتی دوس داری اول از خدا بخواه دوم هم با خیال راحت اقدام کن استرس نداشته باش همین 

خدایا شکرت برای دخترم*
جنسيت مثل انداختن سكه ميمونه يا شير مياد يا خط، برا همين ميگم رژيم تاثيرى نداره بچه چندمت هست؟

من اوليمه البته اولي سقط شد ميشه دومي،ما كلا خانواده شوهرم همه اوليشون دختره خانواده خودم پسر،نميدونم چرا فكر ميكنم اوليم دختر بوده اينم پسر شده،واقعا راست ميگي صلاحه خدا هر چي باشه همونه

من اوليمه البته اولي سقط شد ميشه دومي،ما كلا خانواده شوهرم همه اوليشون دختره خانواده خودم پسر،نميدون ...

خدا هرچى بخواد همون ميشه

من سونو ان تى بهم گفت پسره ولى سونو آنومالى گفت دختر، من تو اين مدت فكر ميكردم بچم پسره، تو ذهنم داشتم پسرمو بزرگش ميكردم، شوهرمم پسر دوس داشت،وقتى سونو گفت دختره شوكه شدم فكر ميكردم نتونم كنار بيام، ولى الان اونقد دارم انتظار ميكشم كه زودتر دنيا بياد بگيرمش بغلم، تازه چند روزه كه تكوناشو حس ميكنم، ديشب كه تكون خورد شوهرم دستشو گذاشت رو شكمم داشت از خوشحالى سكته ميكرد اشكاش جمع شده بود از ذوق، يسره ميگه چه خوبه بچمون دختره، اينو ميگم بچه هرچى باشه براى پدر مادر شيرينه

خدا هرچى بخواد همون ميشه من سونو ان تى بهم گفت پسره ولى سونو آنومالى گفت دختر، من تو اين مدت فكر مي ...

دقيقا براي ما هم اول گفت دختره بعدش گفتن پسره ولي الان فقط روزا رو ميشمرم بياد بغلم...