2821
2789
عنوان

جوش مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 51289 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۵ دقیقه کافیه چند نفر که انجام دادن میگفتن بعد از ۱ هفته خوب شدن ولی تا ۱۰ روز انجام بدی ریشه خشک ...

عزیزم منکه عنبرنسا در دسترسم نیست و تو این شرایط نمیتونم برم بیرون اگه این قسمت حدف شه مشکلی نیس؟

بابتش خیلی نگرانم 

سلام لطفا میشه ب منم جواب بدید 

حدود ی ماهه دقیق داخل مقعدم ی جوش ریز حس میکنم ک اوایل انقدر موقع دفع درد داشت ک نمیتونستم بفهمم کجاش درد میکنه ولی حالا حتی با دست لمسش کردم ی جوش ریز ک موقع زور زدن مشخص میشه چیکار کنم؟؟یبوست اکثرا دارم کم

یا رب نظر توبر نگردد
میشه یکم راهنمایی کنی راجب ابسه

سلام  عزیزم من تاپیک شمارو از گوکل ک سرچ زدم برای این مشکل دیدم میشه بگی شما خوب شدی یا نه؟ چیکار کردی منم دهنم سرویس شده از درد خجالتم میکشم دکتر نمیتونم برم

تو مرا آزردی...که خودم کوچ کنم از شهرت،تو خیالت راحت!میروم از قلبت،میشوم دورترین خاطره در شبهایتتو به من میخندیو به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی...برنمیگردم، نه!میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد...عشق زیباست و حرمت دارد... و اما نه دشمن شدیم ، نه دوست موندیم ، فقط یهویی هیچکس هم شدیم ، شدیم غریبهتر از عابرهای توی خیابون . کاش از یادم بری از فکر کردن بهت خستم خستم .

اونا جوش نیست برآمدگی همورییده که بر اثر زور زدن زیاد بیرون میزنه اگه بتونی آینه بذاری زیرت نگاه کنی ...

سلام عزیزم واسه منم به دونه مثل عدس همون بنفش زده حدود یک ماهه نه یبوست و چیزی داشتم اما اینجوری شدم

انتی همورویید و باریج هم زدم نرفت دکترم موپیروسین داد زدم نرفت

بازم